Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προπονητής Γουλβς: Ποιο το νόημα να γίνει ο αγώνας εάν οι φίλαθλοι δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο;

Προπονητής Γουλβς: Ποιο το νόημα να γίνει ο αγώνας εάν οι φίλαθλοι δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο;

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ξεκαθάρισε πως προτιμά να διακοπούν όλες οι διοργανώσεις από το να γίνονται τα ματς χωρίς κόσμο λόγω κορωνοϊού και τόνισε πως η Γουλβς θα έρθει κανονικά στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό αν η UEFA απορρίψει το αίτημά της για αναβολή του αγώνα

Στο «Sky Sports» παραχώρησε δηλώσεις ο Νούνο Επίριτο Σάντο με τον Πορτογάλο να παίρνει θέση για τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό.

Ο προπονητής της Γουλβς εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να διακοπούν όλες οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις αντί να γίνονται χωρίς κόσμο ενώ κατέστησε σαφές πως οι «Λύκοι» θα έρθουν να παίξουν κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό αν η UEFA απορρίψει το αίτημά της για αναβολή του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν πρέπει να πάμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, θα πάμε. Αλλά δεν συμφωνούμε, δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό. Δεν συμφωνώ με το να παίζουμε ποδόσφαιρο κεκλεισμένων των θυρών. Το βασικό νόημα του ποδοσφαίρου είναι να ψυχαγωγεί. Εάν οι φίλαθλοι δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο, ποιό το νόημα;

Όλο αυτό είναι μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο. Δεν έχει νόημα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών. Προσποιούμαστε πως ζούμε μια φυσιολογική ζωή, ενώ τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά. Γιατί δεν σταματάμε το ποδόσφαιρο; Τι νόημα έχει να δίνουμε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών; Έτσι στέλνουμε το σωστό μήνυμα ότι όλα είναι εντάξει και μπορούμε να έχουμε επαφές με άλλους ανθρώπους, ενώ ο κόσμος όχι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Νομίζω πως ώρα είναι να σκεφτούμε αν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα παίξουμε κανονικά, θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών; Υπάρχει άλλη επιλογή; Μπορούμε να σταματήσουμε αφού δεν έχει παιχτεί ακόμη κανένα παιχνίδι στο Europa League. Είναι κάτι που εξελίσσεται. Θα συμβεί κάποια στιγμή και στην Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποιο παιχνίδι κεκλεισμένων αλλά όλες οι χώρες υποφέρουν από αυτή την κατάσταση. Ας σκεφτούμε τα πάντα γύρω από αυτό».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024