Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Γουλβς: Ο Γάλλος Τουρπέν θα διευθύνει την αναμέτρηση

Ολυμπιακός – Γουλβς: Ο Γάλλος Τουρπέν θα διευθύνει την αναμέτρηση

Ο Κλεμέν Τουρπέν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Πέμπτη (22:00).

Έναν από τους καλύτερους διαιτητές (κατηγορία Elite) στέλνει η UEFA στο Καραϊσκάκη την προσεχή Πέμπτη (12/3, 22:00), στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, για τη φάση των «16» του Europa League.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε τον Γάλλο ρέφερι Κλεμέν Τουρπέν να διευθύνει το πρώτο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τους λύκους που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο φαληρικό γήπεδο.

Ο γνωστός διαιτητής με πείρα από σπουδαία ματς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και στη Ligue 1, θα έχει βοηθούς του τους Νικολά Ντανός, Κιρίλ Γκρινόρε, 4ο τον Φρανκ Σνέιντερ και στο VAR τους Φρανσουά Λετεσιέ, Ζερόμ Μπρισάρ. Παρατηρητής διαιτησίας της UEFA θα είναι ο Μπο Κάρλσον από την Σουηδία και παρατηρητής του αγώνα ο Αρτούρ Αζαριάν από την Αρμενία.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο 38χρονος ρέφερι θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στην καριέρα του, αλλά και γενικότερα ελληνικής ομάδας.

Φέτος ήταν σε τέσσερα ματς των ομίλων του Champions League τα οποία ήταν το Άγιαξ-Βαλένθια 0-1, το Μπαρτσελόνα-Ντόρτμουντ 3-1, το Σάλτσμπουργκ-Νάπολι 2-3 και το Τότεναμ-Μπάγερν 2-7. Επίσης ήταν διαιτητής στο Euro 2016, το Μουντιάλ του 2018, αλλά και τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024