Κοροναϊός : Πώς θα δοθούν οι έλεγχοι β’ τριμήνου στα σχολεία
Οδηγίες για το πώς θα ενημερωθούν οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία, εξέδωσε του υπουργείο Παιδείας, με απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη.
Οδηγίες για το πώς θα ενημερωθούν οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία, εξέδωσε του υπουργείο Παιδείας, με απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη.
Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ για αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων/συναθροίσεων σε κλειστό χώρο, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, με συγχρωτισμό μαθητών/τριών, γονέων/κηδεμόνων και εκπαιδευτικού προσωπικού, το υπουργείο ενημέρωσε ότι προβλέπονται τα εξής:
α) Οι γονείς και οι κηδεμόνες μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και στην Α’ και Β ́ τάξη Δημοτικού δύνανται να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους διδάσκοντες προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των τέκνων τους.
β) Για τους ελέγχους μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στη Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ ́ τάξη, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, με απόφασή τους, καλούνται να προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου του β ́ τριμήνου σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο.
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)
- Ουντινέζε – Γιουβέντους 0-1: Σε «τροχιά» Champions League η «Γηραία Κυρία»





