
Στη λίστα του Άρη και ο Ρένζινγκ
Οι κίτρινοι ενδιαφέρονται για τον 35χρονο Γερμανό τερματοφύλακα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μπάγερν Μονάχου.
Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος μπαίνει ο Άρης, καθώς βρίσκεται εντός της διεκδίκησης των στόχων του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Άγγελος Χαριστέας σε συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Μίχαελ Ένινγκ έχει εντοπίσει ποδοσφαιριστές που υπό προϋποθέσεις θα μπορούν να ενισχύσουν τον Άρη.Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Μίχαελ Ρένζινγκ.
Ο 35χρονος Γερμανός τερματοφύλακας ανήκει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούλιο. Αγωνίστηκε για εφτά χρόνια στη Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα. Ακόμη, έχει φορέσει τη φανέλα της Κολωνίας και της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ υπήρξε διεθνής και με την εθνική ομάδα Νέων της Γερμανίας.
- Δύο ακόμα συνταγές για σπιτικό παγωτό
- ΠΟΥ: Νέες οδηγίες πρόληψης και καθυστέρησης της άνοιας
- Λιονέλ Μέσι: Ο παίκτης του αιώνα – Όλα τα ρεκόρ (pics, vids)
- Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ολοκληρώνεται σήμερα η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων
- Έξι ιδέες για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με 38άρια και βοριάδες στο Αιγαίο – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες




