Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λόγοι να το... «κάνεις» με τον σύντροφό σου κάθε βράδυ

Λόγοι να το… «κάνεις» με τον σύντροφό σου κάθε βράδυ

Αυτοί είναι οι λόγοι που σίγουρα θα σου δώσουν ακόμη περισσότερα κίνητρα

Θέλεις να κάνεις έρωτα με τον σύντροφό σου κάθε βράδυ; Γιατί όχι. Μπορεί η ρουτίνα της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις να μην μας αφήνουν πολλές φορές να χαλαρώσουμε, αλλά με μερικές απλές κινήσεις η διάθεση για σεξ έρχεται ξανά.

Ο ερωτικός σου σύντροφος θα σε λατρέψει

Αν θέλεις ο σύντροφός σου να λειτουργεί σαν άντρας συμπεριφέρσου του σαν να είναι άντρας, έλεγαν οι παλιές! Ναι, σίγουρα οι γυναίκες θέλουμε ατμόσφαιρά, χρόνο, αγκαλιές, χάδια, προκαταρκτικά, να μας σέβεται, να μας μιλάει τρυφερά…αλλά ενταξει! Οι άντρες είναι απλούστερα πλάσματα!

Έως και απλούστατα. Χρειάζονται απλώς τη συμπαράστασή μας, την εκτίμησή μας και ΣΕΞ. Γι’ αυτό, καλωσορίστε τον με μια αγκαλιά, χαμογελάστε όταν μπαίνει στο σπίτι κάθε βράδυ και αφήστε τον να σας δει γυμνή. Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει ένας άντρας όταν νιώθει ότι αγαπιέται από γυναίκα

Θα νιώσεις και πάλι επιθυμητή και χαλαρή

Το σεξ μειώνει το στρες. Και αυτό δε χωράει περαιτέρω εξηγήσεις, αν αναλογιστούμε ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής καταφέρνουμε να απομακρύνουμε από το μυαλό μας τις σκέψεις και τις ανησυχίες που μας βασανίζουν στην καθημερινότητά μας.

Με το σεξ περνάς καλά

Και αυτό είναι κάτι που το παραδεχόμαστε όλες. Γιατί ο άνθρωπος βιάζεται να απαρνηθεί τόσο γρήγορα τα όμορφα πράγματα στη ζωή; Γιατί λοιπόν μας κάνει τόσο εντύπωση το να κάνουμε σεξ κάθε μέρα; Κάθε μέρα δεν τρώμε πρωινό, δεν κάνουμε γιόγκα, δεν φιλάμε τους αγαπημένους μας. Γιατί να μην κάνουμε και κάθε μέρα σεξ;

Το σεξ λειτουργεί ως αντιγηραντική κρέμα

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου στη Σκωτία το απέδειξε. Μια ομάδα ερευνητών τοποθέτησε έναν μονόπλευρο καθρέφτη και παρακολουθούσε τους συμμετέχοντες που κάθονταν μπροστά από αυτόν.

Οι ερευνητές μάντευαν την ηλικία κάθε ατόμου και οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως όσοι είχαν ενεργή σεξουαλική ζωή φαίνονταν από 7 έως 12 χρόνια νεότεροι από την πραγματική ηλικία τους. Μα πώς όμως συμβαίνει αυτό; Η εξήγηση είναι απλή.

Το σεξ απελευθερώνει ορμόνες που συμβάλλουν στη διατήρηση της νεότητας του δέρματος. Συγκεκριμένα τα οιστρογόνα βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος. Ποια από εμάς θα έλεγε όχι;

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024