Η γκολάρα του Κάρλος Τέβεζ έδωσε τη νίκη στην Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στη Χιμνάσια αλλά και το πρωτάθλημα με τον Αργεντινό να «τρελαίνεται» με τη λήξη του αγώνα.
Το παιχνίδι είχε μόλις τελειώσει, και η Μπόκα ήταν πρωταθλήτρια μετά την γκέλα της Ρίβερ κι ο Τέβεζ έτρεχε εκστασιασμένος να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της ομάδας, ανεβαίνοντας στα κάγκελα.
Μάλιστα μέσα στη χαρά του φίλησε στο στόμα τον Μαραντόνα ο οποίος είναι προπονητής στην Χιμνάσια και σίγουρα θα το χάρηκε δεόντως κι εκείνος, παρά την ήττα της ομάδας που προπονεί.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά