Ο σχεδιαστής μόδας Hidenori Kumakiri παρουσίασε στο Παρίσι τη νέα του συλλογή για το 2020 του brand του, Beautiful People εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική, από τον κόσμο των κατασκευών κοιτώντας τα πολλά μυστηριώδη στρώματα που συναρμολογούνται για τη δημιουργία ενός κτιρίου.

 

Το κυρίαρχο χρώμα ήταν το γκρι, σε μία αναφορά στα αστικά τοπία, με πινελιές κόκκινες, κίτρινες και πράσινες στα αξεσουάρ, όπως γάντια εργασίας και υφασμάτινες τσάντες μεγάλου μεγέθους, φόρο τιμής στους Ιάπωνες οικοδόμους.

Υπήρχαν επίσης και νεύματα σε πραγματικό κατασκευαστικό υλικό: ένα μακρύ λευκό φουσκωτό μπουφάν που έμοιαζε με μόνωση, ενώ ένα λεπτό μοχέρ πουλόβερ είχε τον ρόλο του υαλοβάμβακα.

Γνωστός για την εξερεύνηση των τρόπων με τους οποίους μπορεί να φορεθεί ένα ένδυμα – ήδη από την περασμένη σεζόν, ο Kumakiri έδειξε πώς ένα από τα σχέδια του μπορεί να φορεθεί με 24 διαφορετικούς τρόπους.

Τα μανίκια στα φορέματα κάλυπταν τους ώμους σαν κασκόλ, ένα μαύρο τζάκετ με επένδυση μπορεί να είναι επίσης και μπλούζα.

«Αν έχετε ένα κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αυτός είναι ένας τρόπος για να μιλήσετε για βιωσιμότητα στη μόδα» δήλωσε ο Kumakiri από τα παρασκήνια του τελευταίου του fashion show.

Ο ίδιος συνεχίζοντας επεσήμανε πως «δεν θα βαρεθείτε τα ρούχα σας γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να παίξετε μαζί τους» .

Στις σημειώσεις του για την επίδειξη μόδας, ο Hidenori Kumakiri είχε μια φιλοσοφική παρατήρηση: «Αυτό που δεν δείχνουμε είναι πιο αληθινό και πιο σημαντικό από αυτό που δείχνουμε».

 

View this post on Instagram

 

FW 2020 Collection Live Show at Paris Fashion Week (01/03/2020)

A post shared by beautiful people official (@beautifulpeople_officialsite) on

Γράψτε το σχόλιο σας