Aπό το 1995 που ο σκηνοθέτης Λάρι Κλαρκ την ανακάλυψε για το Kids, είναι η ιέρεια του αβάντ-γκαρντ, φασιονίστα, σύμβουλος μόδας περιοδικών και μούσα καλλιτεχνών, ενώ μόνο καλές κριτικές παίρνει είτε παίζει στο σινεμά είτε στην τηλεόραση.

Το it girl παραμένει η απόλυτη fashionista

Από τη στιγμή που η Κλόι Σεβινί ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τη σύντροφό της, Sinisa Mackovic, η 45χρονη ηθοποιός εμφανίζεται με υποδειγματικά looks είτε βρίσκεται στον δρόμο είτε στο κόκκινο χαλί. Το τελευταίο προέρχεται από το αρχείο Chanel.

Ενώ περπατάει στους πολύβουους δρόμους στην πόλη της Νέας Υόρκης, η Κλόι συνδυάζει το μαύρο, ογκώδες σακάκι του γαλλικού οίκου Chanel με ένα κόκκινο μπλουζάκι πόλο. Η βραβευμένη ηθοποιός κράτησε και  ένα από τα trophy bags du jour, το Loewe Balloon , ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρα δερμάτινα μπότες μέχρι το γόνατο.

Μαθήματα στιλ προχωρημένης εγκυμοσύνης

Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε ακόμα το φύλο του μωρού της, αλλά σε μια συνέντευξη του Σεπτέμβρη του 2018 με το Who What Wear, αστειεύτηκε λέγοντας πως θα επιθυμούσε να έχει μια κόρη για να κληροδοτήσει όλα τα ρούχα που έχει κρατήσει, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχει αποκτήσει η ίδια από την μητέρα της.

Εικονικές εμφανίσεις

Τον τελευταίο καιρό όλοι οι φωτογράφοι περιμένουν κάθε της δημόσια εμφάνιση και οι συντάκτες μόδας «προσκυνούν» τις στιλάτες επιλογές της.