Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή η κατηγορία ανδρών θα κάνει τους οργασμούς σου να «κορυφωθούν»

Αυτή η κατηγορία ανδρών θα κάνει τους οργασμούς σου να «κορυφωθούν»

Οι άνδρες αυτοί ξέρουν πώς να σε κάνουν αν νιώσεις την ικανοποίηση που θέλεις

O oργασμός δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση για κάθε γυναίκα. Ούτε είναι εύκολο να βρεις τον άντρα που θα σου προσφέρει πολλούς.

Χαρακτηριστικά

Ο οργασμός (κυρίως ο γυναικείος) εξαρτάται από πολλούς και διάφορους παράγοντες που ποικίλλουν από γυναίκα σε γυναίκα.Ωστόσο μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από  το University of Alban  της Νέας Υόρκης και δημοσιεύτηκε αναλυτικά στο επιστημονικό περιοδικό Evolutionary Psychology, έρχεται να μας πληροφορήσει ότι ο οργασμός μας ενίοτε εξαρτάται και από  κάποια  χαρακτηριστικά του συντρόφου μας.

 Στο πλαίσιο της έρευνας, οι μελετητές ζήτησαν από νεαρές γυναίκες να δώσουν μια σύντομη περιγραφή του συντρόφου τους. Οι ερωτήσεις αφορούσαν την εξωτερική εμφάνιση αλλά και την προσωπικότητά τους.
Τα βασικά χαρακτηριστικά που συσχετίστηκαν με τη μεγαλύτερη συχνότητα του γυναικείου οργασμού ήταν η εξωτερική εμφάνιση, η  αυτοπεποίθηση αλλά και το κατά πόσο ελκυστικό βρίσκει τον σύντροφό της η γυναίκα.

Έκπληξη προκάλεσε στους ερευνητές η διαπίστωση ότι και το χιούμορ παίζει ρόλο στον γυναικείο οργασμό, αφού οι γυναίκες που δήλωσαν ότι ο σύντροφός τους τις κάνει να γελάνε συχνά, ήταν και αυτές που έκαναν συχνότερα σεξ και έφταναν τις περισσότερες φορές σε οργασμό.

«Η ένταση του οργασμού σχετίζεται με το πόσο ελκυστικό βρίσκει η γυναίκα τον σύντροφό της, το πόσες φορές κάνει σεξ την εβδομάδα και το πόσο ικανοποιημένη είναι από τη σεξουαλική της ζωή» καταλήγουν οι ερευνητές στη μελέτη τους.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024