Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Τοξότης είναι το πιο «επιδέξιο» ζώδιο στο κρεβάτι

Ο Τοξότης είναι το πιο «επιδέξιο» ζώδιο στο κρεβάτι

Ο Τοξότης λατρεύει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στον ερωτικό τομέα

Είναι κυνικός; Όχι τόσο. Είναι κυρίως ρεαλιστής και κάποτε μπορεί και ευαίσθητος. Παρ’ όλα αυτά στο κρεβάτι μαζί του θα αποτελείς την κύρια προτεραιότητα που θα έχει.

Ταξιδιάρης και στο κρεβάτι ο Τοξότης

Στους Τοξότες αρέσει η ανακάλυψη καινούργιων πραγμάτων, το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τις σεξουαλικές επαφές τους. Είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν σεξ στο ύπαιθρο, ή θα έχουν τολμηρές σεξουαλικές επαφές.

Έχουν την τάση να κάνουν σεξ από εδώ και από εκεί συνέχεια, γιατί τους κάνει να αισθάνονται καλά και δε χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα πρέπει να δεσμευτούν σε μια σχέση. Με τον Τοξότη όλα μπορούν να συμβούν, η σεμνοτυφία και η συζήτηση είναι περιττά.

Έχει πολλά φετίχ τα οποία θέλει να κάνει στην πράξη για αυτό και θέλει αντίστοιχα άτομα στο κρεβάτι. Προσφέρουν στους συντρόφους τους οτιδήποτε για να τους ευχαριστήσουν, ειδικά οι γυναίκες.

Παρ’ όλο που σου μοιάζουν ανεξάρτητοι και αυτάρκεις, στο σεξ γίνονται κτητικοί και ζηλιάρηδες. Χρειάζονται μεγάλη ασφάλεια για να μπορέσουν να ανοιχτούν, αλλά όταν νιώσουν ασφαλείς, ενστικτωδώς απομακρύνονται, από φόβο μην πληγωθούν.

Λατρεύει τα προκαταρκτικά και αν αυτά δεν είναι ικανοποιητικά μπορεί να ξενερώσει αρκετά ακόμη κι αν το σεξ μετά είναι καλό. Θέλει το σεξ σα συνολική εμπειρία να είναι τέλειο. Του αρέσει πάντως να παίρνει ρόλο κυρίαρχου αρκετά συχνά.

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024