Την προσεχή Δευτέρα (9/3) αρχίζει η προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών για το προ-ολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ (22-29/3), όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεκδικήσει ένα από τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια για το Τόκιο.
Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα γίνει στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, κάλεσε συνολικά 18 πολίστες.
Εκπλήξεις δεν υπάρχουν, καθώς επιλέχθηκαν οι «13» του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ακόμη τέσσερις που βρίσκονταν στην προεπιλογή, ενώ ως τρίτος τερματοφύλακας επιστρέφει ο Στέφανος Γαλανόπουλος, που κλήθηκε για πρώτη φορά από τα τέλη του 2018.
Αφού δημιουργήθηκε σούσουρο για την… αργοπορία των ορισμών, τελικά ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (14/5) λίγο πριν τις 18:00. Το δεύτερο φάουλ Λανουά στα πλέι οφ της Super Legaue
Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση για τους αντιπάλους της ελληνικής ομάδας που θα πάρει το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Σαμπαντέλ και θα δώσει να βρεθεί σε ένα ακόμη Final Four Champions League – Φιλοδοξεί να μιμηθεί το κατόρθωμα των αντρών, αλλά και της ομάδας μπάσκετ