Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στο πλευρό των ενόπλων δυνάμεων που επιχειρούν στον Έβρο

Ολυμπιακός: Στο πλευρό των ενόπλων δυνάμεων που επιχειρούν στον Έβρο

Μάλιστα, στο φυλάκιο των Κήπων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων, Νίκος Βαμβακούλας, κλήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο πάνω σε μια αναμνηστική μπάλα που δώρισαν στον επικεφαλής των εκεί δυνάμεων του στρατού.

Στον προορισμό της έφτασε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (04/03) η βοήθεια που έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα σύνορα για τα στελέχη της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων που επιχειρούν εκεί για να συγκρατήσουν τις μεταναστευτικές ροές.

Μάλιστα, στο φυλάκιο των Κήπων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων, Νίκος Βαμβακούλας, κλήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο πάνω σε μια αναμνηστική μπάλα που δώρισαν στον επικεφαλής των εκεί δυνάμεων του στρατού.

«Όλοι μας είμαστε δίπλα σας! Γεμάτη συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια η εθελοντική ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παρέδωσε σήμερα το πρωί τους 75 τόνους νερών, αναψυκτικών, φρούτων, τροφίμων και άλλων αναλώσιμων ειδών στον Ελληνικό Στρατό και τις Δυνάμεις Ασφαλείας της πατρίδας μας, που εδώ και ημέρες υπερασπίζονται τα σύνορα της Ελλάδας, τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλοι μας είμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε ότι χρειάζεστε», έγραψε στα social media o Βαγγέλης Μαρινάκης, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε αρχικά στο στρατόπεδο «Κανδυλάπτης» όπου έγινε η εκφόρτωση των 75 τόνων του υλικού, που περιλαμβάνουν ξηρά τροφή, νερό, χυμούς και αναλώσιμα είδη.

Εκεί, η 11μελής ομάδα εθελοντών των «ερυθρολεύκων», με επικεφαλής τον πρόεδρο της «Καραϊσκάκης ΑΕ», Βασίλη Βασιλειάδη, υπογράμμισε πως θα είναι δίπλα στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις για οτιδήποτε χρειαστούν.

Στη συνέχεια, η ομάδα εθελοντών του Ολυμπιακού συνέχισε και έφτασε στο συνοριακό φυλάκιο Κήπων, όπου τους υποδέχθηκε ο διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

«Σας ευχαριστούμε που μας σκέπτεστε. Να είστε σίγουροι όταν γυρίσετε πίσω ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα και εμείς είμαστε εκείνοι που το διασφαλίζουμε» τόνισε ο κ. Χουδελούδης.

Μέλος της αποστολής των «ερυθρολεύκων» που έφτασε στα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι και ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Νίκος Βαμβακούλας, ο οποίος έδωσε αναμνηστικά στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Μάλιστα, ο κ. Χουδελούδης του έκανε γνωστό ότι αποτελούσε το ίνδαλμά του κατά τα παιδικά του χρόνια, παρακολουθώντας τον να αγωνίζεται με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024