Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mόσιαλος στο MEGA : Η άμεση ανταπόκριση του ΕΟΔΥ είναι πολύ σημαντική

Mόσιαλος στο MEGA : Η άμεση ανταπόκριση του ΕΟΔΥ είναι πολύ σημαντική

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε για τον κοροναϊό ο Ηλίας Mόσιαλος, καθηγητής πολιτικής της υγείας στο London School of Economics.

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε για τον κορωνοϊό ο Ηλίας Mόσιαλος, καθηγητής πολιτικής της υγείας στο London School of Economics.

Σύμφωνα με τον κ. Mόσιαλο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το μέγεθος της διασποράς, εξού δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβή εκτίμηση για τα νέα κρούσματα του ιού: «Το νούμερο που ανακοινώθηκε σήμερα είναι ανησυχητικό, αλλά ήταν αναμενόμενο».

«Ο ΕΟΔΥ ανταποκρίθηκε άμεσα και αυτό πρέπει να κρατήσουμε», είπε ο καθηγητής και συμπλήρωσε πως υπάρχουν δύο σενάρια για τη διασπορά του ιού, με το δεύτερο να είναι και πιο ανησυχητικό αφού περιλαμβάνει μεγαλύτερη διασπορά σε περισσότερο κόσμο.

Για το κλείσιμο των σχολείων ο κ. Mόσιαλος δήλωσε: «Αν χρειαστεί να πάρουμε μέτρα, καλό είναι τα πάρουμε πριν έχουμε μεγάλο αριθμό κρουσμάτων. Από τη στιγμή που έχεις μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και δεν είμαστε εκεί ακόμα, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σαφείς στο τι θα πρέπει να γίνει».

Για το φάρμακο που δοκιμάζεται στην Κίνα, ο καθηγητής είπε ότι είναι η μόνη μας ελπίδα στο άμεσο χρονικό διάστημα, αλλά δεν ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα.

Sports in

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον τελικό του Coppa Italia (pic)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους, με τους μπιανκονέρι να παίρνουν αυτή την απόφαση μετά την απρεπή συμπεριφορά του Ιταλού τεχνικού στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024