Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου, άλλα θέλω να τα χάσω»

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου, άλλα θέλω να τα χάσω»

Η παρουσιάστρια, Αντελίνα Βαρθακούρη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα κιλά της

Η παρουσιάστρια, Αντελίνα Βαρθακούρη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα κιλά της

View this post on Instagram

Όλα τα ευχαριστώ του κόσμου είναι πολύ λίγα για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην @elenimenegaki Πανέμορφη, υπέρλαμπρη, πάνγλυκια, μοναδική οικοδέσποινα, αρχόντισσα, ευγενέστατη, γεμάτη θετική ενέργεια, με μια τοοόσο ζεστή αγκαλιά και μια ματιά που πλημμυρίζει αγάπη. Είναι υπέροχο να πηγαίνεις καλεσμένος και να αισθάνεσαι την ευγένεια, την αγάπη, την καλοσύνη, τα χαμόγελα και την θετική ενέργεια παντού στο πλατό. Ελένη μου χίλια ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για όλα!!!❤️❤️❤️🌹🌹🌹🙏🙏🙏 Τεράστιο ευχαριστώ επισης, στην λατρεμένη μου αρχισυντάκτρια και πανέμορφο άνθρωπο με το πιο ζεστό χαμόγελο, Ελένη Γελαλή. Ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου τα υπέροχα πλάσματα @elianoula @nancyparadeisanou @evyfragaki και φυσικά τον έναν και μοναδικό Τάσο Τεργιάκη που είναι απ’ τις καλύτερες παρέες του κόσμου. Ευχαριστώ την φανταστική @kefala_maria , τον αγαπημένο @giorgosasimi και τους πάντες πίσω απ’ τις κάμερες για την ευγένεια τους και φυσικά τον @alphatv Ευχαριστώ θερμά τις αγαπημένες μου συνεργάτες: @dorabellou_ για την επιμέλεια του μακιγιάζ, την @nina_qato για την επιμέλεια των μαλλιών και την @despoinakoliou για την επιμέλεια των ρούχων. Πελωωωώρια αγκαλιά σε όλους εσάς, τα φιλαράκια μου, για τα τόσο γλυκά μηνύματα που μου στείλατε.Σας ευχαριστώ για όλη σας την στήριξη και την αγαπη….χωρίς εσάς τίποτα!!!❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

«Δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου»

«Δεν ντρέπομαι για τα κιλά μου. Απόδειξη πως και στο Globetrotters βγήκα και με μαγιό, έκανα και τις τρέλες μου. Δεν είναι τα κιλά αυτό που με σταματάει να πάω μπροστά. Γιατί πολλές γυναίκες το έχουν και καθεμιά για το δικό της λόγο. Ναι έχω τα κιλά μου, τα οποία πέρασα μια φάση που για δικούς μου λόγους τα πήρα»

View this post on Instagram

Και ποια είμαι εγώ που θα πω την γνώμη μου για κάποιον άλλον; Και ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Και ποια είμαι εγώ που θα φέρω λύπη στην ψυχή κάποιου ή θα θέλω να τον επηρεάσω για το οτιδήποτε; Ένας κόκκος είμαι μέσα σε μια πελώρια έρημο που αν θέλω πραγματικά να προσφέρω κάτι θα το πετύχω ΜΟΝΟ αν δώσω απέραντη αγάπη κι ένα χαμόγελο βαθιάς ευγνωμοσύνης που Αυτός εκεί ψηλά μου επιτρέπει να έχω την υγεία μου, την λατρεμένη μου οικογένεια, την δύναμη να δημιουργώ και να κοιτώ κατάματα τον ουρανό ενώ με λούζει ο ήλιος. Όλα μπορείς να τ’ αλλάξεις στη ζωή σου αρκεί να καταλάβεις πόσο τυχερός είσαι που ζεις κι έχεις την ευκαιρία!!!❤️

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

«Θέλω να τα χάσω, όχι γιατί προστάζει το πρότυπο της παρουσιάστριας»

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι και καλοφαγού. Θέλω να τα χάσω όμως. Όχι γιατί προστάζει το πρότυπο της παρουσιάστριας να χάσεις τα κιλά σου. Αλλά γιατί μπορεί να αισθάνομαι εγώ καλύτερα. Μπορεί να μη μου μπαίνουν τα παλιά μου ρούχα…» εξήγησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024