Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράπονα Καρέρα στους παίκτες: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Παράπονα Καρέρα στους παίκτες: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Ο Μάσιμο Καρέρα είχε έντονα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που έδειξαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η ΑΕΚ «πέταξε» δυο βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, όπου αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 με τον Πανιώνιο και μάλιστα με γκολ του Κλωναρίδη στις καθυστερήσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της «Ένωσης» στη Νέα Σμύρνη, τόσο στο ημίχρονο όσο και μετά τον αγώνα και έφερε ως παράδειγμα τη νοοτροπία που είχε ο νεαρός Μαχαίρας, ο οποίος πέρασε ως 3η αλλαγή στο γήπεδο, τονίζοντας ότι με τέτοιες εμφανίσεις η Ένωση δεν θα πάει πουθενά.

«Δεν ήταν εικόνα αυτή που είχαμε. Νομίζατε πως κάνετε περίπατο και βγήκατε στο γήπεδο για βόλτα. Δεν ήμασταν ομάδα, δεν ήμασταν τίποτα. Έτσι να ξέρετε δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Μπήκε στο τέλος ένας 19χρονος και σας έδειξε τι έπρεπε να κάνετε στο παιχνίδι και τι νοοτροπία έπρεπε να δείξετε», υπογράμμισε ο Μάσιμο Καρέρα, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024