
Επιστρατεύονται νοσοκομεία μόνο για κρούσματα του κοροναϊού
Ακόμα και την επιστράτευση νοσοκομείων του ΕΣΥ εξετάζει το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο προετοιμασίας της χώρας για ενδεχόμενη εξάπλωση του κοροναϊού.
Ακόμα και την επιστράτευση νοσοκομείων του ΕΣΥ εξετάζει το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο προετοιμασίας της χώρας για ενδεχόμενη εξάπλωση του κοροναϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, το πρωί της Τρίτης δόθηκε σχετική εντολή σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη μετεγκατάσταση ασθενών, μόλις αυτό απαιτηθεί.
Πρόκειται για ένα μέτρο το οποίο, σύμφωνα με τους επιστήμονες, λαμβάνεται καθ’ υπέρβαση, αφού αυτή τη στιγμή η εγχώρια διασπορά του ιού είναι ελεγχόμενη, όσο γνωρίζουμε την πηγή μετάδοσης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.
Στην Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού παραμένουν επτά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Αρνητικό ήταν το δείγμα του 45χρονου άνδρα, εργαζόμενου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο 45χρονος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, επιστρέφοντας από ταξίδι στην Ιταλία, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν φορέας κοροναϊού.
- Η Νορβηγία τιμά τη μνήμη των 77 θυμάτων του νεοναζί Μπρέιβικ, 15 χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση
- Ο Ρωμαίος, η Ιουλιέτα, οι μαφιόζοι με τις επιχειρήσεις-βιτρίνα και ο καυτός Τζον Λεγκουιζάμο
- Μάχη για τη σωτηρία μιας βελανιδιάς μισής χιλιετίας – 79χρονη αρνείται την απαλλοτρίωση
- Πλαταμώνας: Σκηνές πανικού σε άγρια συμπλοκή ανηλίκων – Ένας τραυματίας
- Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ για τον Ολυμπιακό
- Ιταλία: 43χρονος άνδρας στη Μπολόνια πέθανε από ανακοπή καρδιάς την ώρα αστυνομικού ελέγχου
