Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτική πράξη: Πώς θα γίνετε οι καλύτεροι εραστές;

Ερωτική πράξη: Πώς θα γίνετε οι καλύτεροι εραστές;

Θέλει ιδιαίτερες καινοτομίες για να εξελίξετε τις ερωτικές σας ικανότητες

Ορισμένα πράγματα στο σεξ ίσως να είναι και αυτά που θα σας κάνουν ως ζευγάρι να γίνετε ακόμη καλύτεροι σε αυτόν τον σημαντικό τομέα της σχέσης σας.

Μιλήστε βρώμικα

Η πραγματικότητα είναι ότι η βρώμικη συζήτηση μπορεί πραγματικά να ανυψώσει τη σεξουαλική εμπειρία.

Σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με ό,τι θέλετε και τι θέλετε να κάνετε στον συνεργάτη σας με έναν συναρπαστικό τρόπο. Βοηθά επίσης να γίνεται η συγκεκριμένη στιγμή ιδιαίτερη. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, πάρτε κάποιες συμβουλές από τον Dan Savage και «περιγράψτε τι πρόκειται να κάνετε, περιγράψτε τι κάνετε και περιγράψτε τι κάνατε».

Εξερευνήστε άλλες ετερογενείς ζώνες

Όταν πρόκειται για σεξ, τείνουμε να πηγαίνουμε αυτομάτως στα γεννητικά όργανα. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε ένα πλήθος από ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μας, και δε βρίσκονται όλες κάτω από τη ζώνη.

Μερικοί λαοί βρίσκουν να έχουν το αυχένα των λαιμών εξαιρετικά ερωτικό. Άλλοι τις μασχάλες τους. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η διέγερση των θηλών μπορεί να τους οδηγήσει κατευθείαν στον οργασμό. Θυμηθείτε, είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε όλα τα πιθανά κέντρα ευχαρίστησης σας.

Διαφορετικά είδη οργασμών

Οι άνδρες τείνουν προς τον οργασμό του πέους, αν και είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι υπάρχουν άλλα κέντρα ευχαρίστησης και βρίσκονται μέσα στο σώμα τους.

Ο προστάτης είναι γνωστό ότι παράγει τέτοιους έντονους οργασμούς που έχει μεταγλωττιστεί «το αρσενικό σημείο G». Μπορεί να προσεγγιστεί εσωτερικά, μέσω του πρωκτού ή εξωτερικά μέσω του περινέου. Όσο πιο ανοιχτό είναι, τόσο μεγαλύτερη ευχαρίστηση μπορείτε να απολαύσετε.

Αγκαλιάστε την περιπετειώδη πλευρά σας

Το παιχνίδι ρόλων έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας απίστευτα δημοφιλής τρόπος για να ζήσετε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Το spanking μπορεί να είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να γίνει το σεξ ακόμη καλύτερο.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν αμέτρητες μορφές σεξουαλικής έκφρασης για να εξερευνήσετε. Είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024