Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι λόγοι που το λιπαντικό είναι χρήσιμο

Οι λόγοι που το λιπαντικό είναι χρήσιμο

Η χρησιμότητά του είναι σίγουρα αποδεδειγμένη

H χρήση του κατάλληλου λιπαντικού που δεν προξενεί αλλεργία και δεν αλλάζει ή επηρεάζει τη σύσταση των προφιλακτικών είναι απαραίτητη για τους παρακάτω λόγους.


Το χρησιμοποιούν και νεότερες γυναίκες

Υπάρχει αυτό το στερεότυπο ότι το λιπαντικό το χρησιμοποιούν οι γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και δεν μπορούν να έχουν λίπανση με φυσικό τρόπο. Λάθος. Η ξηρότητα του κόλπου είναι μια συνηθισμένη κατάσταση σε όλες τις ηλικίες.

Το άγχος, η έλλειψη ύπνου, τα ορμονικά θέματα αλλά και πολλοί ακόμα λόγοι μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι. Αν κάποια στιγμή αντιμετωπίσεις αυτή τη συνθήκη, το λιπαντικό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσεις.

Είναι πιο ευχάριστο για εμάς αλλά ΚΑΙ τους άνδρες

 Αν το απολαμβάνουν και οι δύο, τότε είναι ευκολάκι. Μεγάλο ποσοστό γυναικών αναφέρει ότι το σεξ με λιπαντικό είναι καλύτερο από το σεξ χωρίς. Για τους άνδρες, το λιπαντικό δημιουργεί περισσότερη τριβή.
Έρευνες μάλιστα επιβεβαιώνουν ότι με τη χρήση λιπαντικού είναι 50% πιο εύκολο να έχεις οργασμό απ’ ότι αν δεν χρησιμοποιήσεις. Στην πραγματικότητα, η χρήση λιπαντικού δεν έχει καμία αρνητική συνέπεια κατά τη σεξουαλική πράξη οπότε δεν έχεις λόγο να μη του δώσεις μια ευκαιρία.
Θα κερδίσεις χρόνο και από τα προκαταρκτικά. Μπορεί να αποτελούν το πιο διασκεδαστικό μέρος της πράξης για τις περισσότερες αλλά υπάρχουν κι αυτές που θέλουν να φτάσουν στο “κυρίως” όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το λιπαντικό βοηθά να φτάσεις εκεί που θέλεις πολύ πιο γρήγορα.

Προλαμβάνει τον πόνο 

Η τριβή κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να προκαλέσει γδάρσιμο ή τραυματισμό στα γεννητικά όργανα (και τα δικά μας και των ανδρών). Ναι, μπορεί να είναι όσο επίπονο ακούγεται. Το λιπαντικό δημιουργεί ένα φράγμα ανάμεσα στα δύο ενώ μειώνει όποιο πόνο ή πρήξιμο μπορεί να προσκληθεί κατά το σεξ.

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι το σώμα σου είναι σωστά εφοδιασμένο για να κάνει μόνο του τη δουλειά αλλά οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις στο σεξ μπορεί να προκαλέσουν και ξηρότητα.

Μπορεί εκ πρώτης να είσαι έτοιμη αλλά μετά από λίγο το σώμα σου μπορεί να μην είναι αρκετά παραγωγικό για να καλύψεις όλες τις φάσεις. Για αυτό, χρησιμοποιώντας λιπαντικό στη  μέση της σεξουαλικής πράξης μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό από ότι στην αρχή.

Κάνει την χρήση sex toys πιο εύκολη

Η χρήση λιπαντικού είναι κάποιες φορές απαραίτητη με τα sex toys γιατί δεν μπορούν να το κάνουν από μόνα τους. Επίσης, η χρήση τους μπορεί να είναι κάποιες φορές μέρος των προκαταρκτικών οπότε το σώμα σου δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Το να βάλεις το λιπαντικό και στην φάση του αυνανισμού είναι ένας τρόπος να αλλάξεις την αίσθηση. Ο λόγος είναι γιατί βοηθάει στην μεγαλύτερη τριβή και μπορεί να αλλάξει το πως νιώθεις εδικά αν χρησιμοποιείς κάποιο sex toy.

Μπορείς να ξεκινήσεις με λίγο στην αρχή και στην πορεία να προσθέσεις περισσότερο. Προσοχή όμως γιατί αν δεν έχεις τον έλεγχο μπορεί να καταλήξεις με σεντόνια γεμάτα κολλώδες υγρό και σίγουρα δεν είναι αυτό που θες.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024