
Κοροναϊός : Τέσσερα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα δύο σε απομόνωση
Όλα όσα ξέρουμε για το τέταρτο κρούσμα στην Ελλάδα
Τέσσερα είναι συνολικά τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, με το τρίτο και το τέταρτο να βρίσκονται στην Αθήνα.
Πρόκειται για δύο γυναίκες, 40 και 36 χρονών, οι οποίες νοσηλεύονται σε απομόνωση σε ειδικούς θαλάμους στο νοσοκομείο «Αττικόν».
Και οι δύο γυναίκες είναι σε καλή κατάσταση στην υγεία τους.
Όσον αφορά στο τέταρτο κρούσμα, πρόκειται για μία 36χρονη εκπαιδευτικό στον ιδιωτικό τομέα.
Η καθηγήτρια είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο και είχε επιστρέψει στις 21 Φεβρουαρίου χωρίς συμπτώματα του κοροναϊού.
Την εβδομάδα που μας πέρασε, όμως, ανέβασε υψηλό πυρετό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι πάσχει από τον Covid-19.
Μιας και η 36χρονη έκανε ιδιαίτερα σε μαθητές, κάποια σχολεία έχουν κλείσει προληπτικά.
Υπενθυμίζεται ότι τα δύο πρώτα κρούσματα κοροναϊύ στην Ελλάδα είναι μία 38χρονη από τη Θεσσαλονίκη και ο 10χρονος γιος της, οι οποίοι νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το ζητάει ο Καραμανλής, θα το κάνουμε» – Η άνωθεν παρέμβαση και η υπεξαίρεση των 224.688 ευρώ
- Καύσιμα: Κινδυνεύει να στεγνώσει η παγκόσμια αγορά;
- Ο… Μπόλντγουιν και οι απίθανοι αριθμοί – Γιατί ο Βεζένκοφ πάει ξανά για το MVP της σεζόν στη Euroleague (pics, vids)
- Ιράν: Η Τεχεράνη θέλει όρους για τον μόνιμο τερματισμό του πολέμου – «Δεν αρνηθήκαμε να πάμε στο Ισλαμαμπάντ»
- Ακίνητα: O ΜΙΔΑΣ φέρνει αλλαγές – Όσα πρέπει να ξέρουν οι ιδιοκτήτες
- Σβίγκου: Ξεπληρώνει γραμμάτια ο Μητσοτάκης με την υπουργοποίηση Λαζαρίδη



