Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Novartis: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διαρροή εγγράφων του FBI

Υπόθεση Novartis: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διαρροή εγγράφων του FBI

Ο κ. Ιωαννίδης ανέθεσε σε εισαγγελέα να ερευνήσει όσα αναφέρει η κ. Τουλουπάκη στο απαντητικό έγγραφο που έστειλε προχθές στη Βουλή και το οποίο κοινοποίησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Βαγγέλης Ιωαννίδης, για το ζήτημα των απόρρητων εγγράφων του FBI μετά το έγγραφο της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, σύμφωνα με το οποίο τουλάχιστον οι αριθμοί πρωτοκόλλων και οι ημερομηνίες τους έχουν τεθεί υπόψη των μελών της Προανακριτικής Επιτροπής που ερευνά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο κ. Ιωαννίδης ανέθεσε σε εισαγγελέα να ερευνήσει όσα αναφέρει η κ. Τουλουπάκη στο απαντητικό έγγραφο που έστειλε προχθές στη Βουλή και το οποίο κοινοποίησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Τουλουπάκη ανέφερε ότι όποιος έχει στην κατοχή του αυτά τα έγγραφα ή γνωστοποίησε στην Επιτροπή στοιχεία από αυτά ή παρείχε αντίγραφα στην Επιτροπή, ενδεχομένως έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα.

Σημειώνεται ότι τα έγγραφα αυτά φυλάσσονται στην Εισαγγελία Διαφθοράς και θεωρητικά ουδείς πλην των εισαγγελέων διαφθοράς δεν έχει πρόσβαση σε αυτά.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024