Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρατούν τη σορό στο νεκροτομείο λόγω υποψίας κοροναϊού

Κρατούν τη σορό στο νεκροτομείο λόγω υποψίας κοροναϊού

Η σορός ηλικιωμένου βρετανού μόνιμου κατοίκου Κύπρου παραμένει στο ψυγείο του νεκροτομείου του ΓΝ Λεμεσού λόγω υποψίας ότι ενδεχομένως να είχε προσβληθεί από κοροναϊό.

Για γέλια και για κλάματα είναι η μετά θάνατον… περιπέτεια ηλικιωμένου βρετανού μόνιμου κατοίκου Κύπρου, ο οποίος απεβίωσε το περασμένο Σάββατο.

Υποψία… κοροναϊού

Παραμένει στο ψυγείο του νεκροτομείου του ΓΝ Λεμεσού λόγω υποψίας ότι ενδεχομένως να είχε προσβληθεί από κοροναϊό. Στο περίμενε, με την αγωνία, και κυρίως με το άγχος των… πιθανοτήτων, ζουν τις τελευταίες μέρες όσοι ήρθαν σε επαφή με τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου.

Η τραγελαφική ιστορία άρχισε να εκτυλίσσεται στο χωριό Πισσούρι το περασμένο Σάββατο όταν ο 71 ετών Βρετανός απεβίωσε αιφνιδίως.

Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οπως ενδείκνυται σε τέτοιες περιπτώσεις, ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν για ανακρίσεις ρουτίνας.

Εξελίχθηκε σε θρίλερ

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο θάνατος του 71 ετών άντρα, κάθε άλλο από ρουτίνας θέμα αποδείχθηκε, αφού εξελίχθηκε σε θρίλερ, ή μάλλον σε σενάριο μαύρης κωμωδίας.

Η ηλικιωμένη συμβία του αποθανόντα ανέφερε στους ανακριτές ότι ο άντρας της παρουσίαζε τις τελευταίες μέρες συμπτώματα γρίπης, κυρίως μετά την επιστροφή τους από τις Φιλιππίνες όπου είχαν ταξιδέψει πρόσφατα.

Οταν η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία κλήθηκε να διενεργήσει τη νεκροτομή επί της σορού του ηλικιωμένου, ενημερώθηκε για τις συνθήκες θανάτου του, αρνήθηκε να το πράξει επικαλούμενη το ενδεχόμενο ύπαρξης «μολυσματικής λοιμώδους νόσου».

Ετσι, ο νεκρός παραμένει μέχρι νεωτέρας στο νεκροτομείο. Την ίδια ώρα, λειτουργοί των υπηρεσιών τέθηκαν σε συναγερμό και ξεκίνησαν τις διαδικασίες αντιμετώπισης της κατάστασης.

Εμπλεξαν όλοι…

Η συμβία του ηλικιωμένου τέθηκε σε καραντίνα και λήφθηκαν απ’ αυτήν δείγματα για να διαπιστωθεί εάν έχει μολυνθεί από τον επικίνδυνο ιό.

Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, συστήθηκε όμως στη γυναίκα όπως παραμείνει υπό περιορισμό στο σπίτι της, καθώς, όπως της αναφέρθηκε, «υπάρχει ακόμη πιθανότητα να εμφανίσει τον ιό».

Τα ίδια αναφέρθηκαν σε όσους ήρθαν σε επαφή με τον νεκρό, αστυνομικούς, γιατρούς, νοσοκόμους.

«Είμαστε στο περίμενε για να δούμε κατά πόσον και πώς θα εξελιχθεί η όλη φάση για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την υγεία μας. Ζούμε στον κόσμο της πιθανότητας», ανέφερε στον «Π» ένα από τα άτομα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Πηγή: politis

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024