Τα σενάρια των επιπτώσεων του κοροναϊου στην ελληνική οικονομία εξετάστηκαν σε σύσκεψη, υπό από τον πρωθυπουργό , Κυριάκο Μητσοτάκη με το υπουργείο Οικονομικών να καταθέτει προτεινόμενα μέτρ

Τα σενάρια των επιπτώσεων του κοροναϊου στην ελληνική οικονομία εξετάστηκαν σε σύσκεψη, υπό από τον πρωθυπουργό , Κυριάκο Μητσοτάκη με το υπουργείο Οικονομικών να καταθέτει προτεινόμενα μέτρα.

Από το οικονομικό επιτελείο παρουσιάστηκαν εναλλακτικά σενάρια και κατατέθηκαν προτεινόμενα μέτρα για κάθε σενάριο, για την αγορά εργασίας και για τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους εταίρους μας της ΕΕ, προκειμένου να αποτιμηθεί η κατάσταση και να αναληφθούν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης αναλαμβάνει τον συντονισμό των επαφών με τους εκπροσώπους των κλάδων της οικονομίας που επηρεάζονται ή πιθανόν να επηρεαστούν από την εξάπλωση της νόσου, προκειμένου να αναληφθούν οι κατάλληλες δράσεις.

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το πρόβλημα με σοβαρότητα, προνοητικότητα και υπευθυνότητα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr