Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : «Σε απομόνωση» ο περιφερειάρχης της Λέγκα που ειρωνεύτηκε τον Κόντε

Κοροναϊός : «Σε απομόνωση» ο περιφερειάρχης της Λέγκα που ειρωνεύτηκε τον Κόντε

Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας Ατίλιο Φοντάνα είχε ειρωνευτεί τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε για τη δήλωσή του πως ο κοροναϊός εξαπλώθηκε στη χώρα «και επειδή ένα νοσοκομείο δεν τήρησε πλήρως το επιβεβλημένο πρωτόκολλο».

Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας Ατίλιο Φοντάνα έκανε γνωστό ότι έθεσε τον εαυτό του «σε απομόνωση», επειδή συνεργάτιδά του έχει μολυνθεί από τον κοροναϊό.

«Θα προσαρμοστώ»

«Θα προσαρμοστώ κι εγώ στις οδηγίες του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας της Ιταλίας και για δυο μήνες θα ζήσω σε ένα είδος αυτοαπομόνωσης», ανέφερε σε βίντεο που μεταφόρτωσε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook o Φοντάνα, στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος Λέγκα.

«Την Τετάρτη φορούσα συνεχώς μάσκα και θα συνεχίσω να το κάνω, ώστε αν τύχει να προκύψω θετικός, στο μεταξύ να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό», συνέχισε ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας.

«Μην τρομάξετε»

«Μην τρομάξετε , λοιπόν, όταν με δείτε, διότι είμαι πάντα έτοιμος να προστατέψω τους κατοίκους της Λομβαρδίας από κάθε είδος μόλυνσης», πρόσθεσε.

Ο Φοντάνα πάντως δήλωσε πεπεισμένος ότι μέσα σε λίγες ημέρες, «χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται», θα επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κοροναϊού και στην συνέχεια οι μολύνσεις θα σταματήσουν.

Είχε ειρωνευτεί τον Κόντε

Ο Φοντάνα είχε, πριν λίγες ημέρες, ειρωνευτεί τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε για τη δήλωσή του πως ο κοροναϊός εξαπλώθηκε στη χώρα «και επειδή ένα νοσοκομείο δεν τήρησε πλήρως το επιβεβλημένο πρωτόκολλο».

Το νοσοκομείο αυτό βρίσκεται στην περιφέρεια της Λομβαρδίας και ο Ατίλιο Φοντάνα είχε αντιτείνει ότι «οι δηλώσεις αυτές ελπίζει να οφείλονται στην κούραση των τελευταίων ημερών».

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024