Απίστευτο: Απολύθηκε προπονητής ομάδας λόγω κοροναϊού
Το αμόκ σε όλο τον πλανήτη με τον κορονοϊό συνεχίζεται και άνθρωπος χάνουν ακόμα και τη δουλειά τους υπό τον φόβο του ιού. Όπως συνέβη με τον πρώην προπονητή του Λεβαδειακού, Τζουζέπε Σανίνο, που απολύθηκε από τη Χόνβεντ.
Ούτε εξετάσεις, ούτε… παράταση, ούτε καραντίνα, ούτε τίποτα. Ένα τηλεφώνημα και απόλυση.
Το αμόκ με τον κορονοϊό αγγίζει πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό το ποδόσφαιρο. Τόσο που στην ουγγρική Χόνβεντ αποφάσισαν να απολύσουν τον προπονητή τους λόγω… καταγωγής.
Βλέπετε, ο Τζουζέπε Σανίνο είναι Ιταλός και οι Ούγγροι φοβήθηκαν πως μπορεί να έχει προσβληθεί από τον ιό και να τους… κολλήσει όλους, σε μια απόφαση που δεν έχει προηγούμενο.
Μετά από μία δεκαετία και 20 τίτλους συνολικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Ο Έντσο Μαρέσκα το φαβορί για τον πάγκο.