Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άστατος ο καιρός την Παρασκευή

Άστατος ο καιρός την Παρασκευή

Η πρόγνωση του Γ. Καλλιάνου στο MEGA

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει εκ νέου ο καιρός την Παρασκευή, για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, ο καιρός θα είναι πολύ καλός ή σχεδόν καλός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τοπικές νεφώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώνουν.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά ξεκινάει η μεταβολή του καιρού από τις βορειοδυτικότερες περιοχές της χώρας. Ο καιρός θα καταστεί άστατος, με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα τα οποία θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Την Παρασκευή αναμένεται να σημειωθούν και χιονοπτώσεις, κυρίως πάνω από τα 1450 μέτρα στην Πελοπόννησο, και πάνω από τα 1300 με 1400 μέτρα στα υπόλοιπα κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα και στη δυτική Μακεδονία πάνω από τα 900 μέτρα.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή (28/02) θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 4 έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική γενικά καλός θα είναι ο καιρός της Παρασκευής, ενώ θα σημειωθούν κάποιες νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώνουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου, και οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός από το μεσημέρι και μετά θα είναι βροχερός και άστατος, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου ο καιρός θα είναι γενικά καλός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, το ίδιο και την Κυριακή, κατά την οποία αναμένεται να υπάρξει και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Θεσσαλία και στα βορειότερα τμήματα των Επτανήσων, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά καλός.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024