Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η ανάσα του συντρόφου σου μυρίζει το πρωί

Όταν η ανάσα του συντρόφου σου μυρίζει το πρωί

Ναι είναι κατανοητό γιατί δε θες φιλιά και αγκαλιές

Η αλήθεια είναι ότι όταν η ανάσα του συντρόφου σου δεν είναι και η καλύτερη με το που ξυπνήσει, τότε προφανώς και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να μην τον φιλήσεις ή έστω να τον φιλήσεις στα πεταχτά.

Οφέλη

Τόσο το φίλι και όσο το σεξ έχουν πολλά οφέλη για τη ζωή μας, είτε γίνονται το πρωί είτε οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας. Το φιλί μπορεί ακόμα και να ρίξει την πίεση του αίματός σου. Και το σεξ, ειδικά το πρωινό, να σε απελευθερώσει από το στρες, να αυξήσει την παραγωγικότητά σου και να ενισχύει το ανσοποιητικό σου σύστημα. Εννοείται πως και τα δύο σου δημιουργούν ευφορία και σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου.

 Στο δίλημμα πρωινό σεξ εναντίον της πρωινής αναπνοής οι απόψεις ποικίλουν. Από το να αγνοήσεις την κακή αναπνοή, να πάρεις χρόνο για να πλύνεις τα δόντια σου, να κάνεις σεξ χωρίς φιλί μέχρι το να χρησιμοποιήσεις μια στάση που δεν απαιτεί τέτοια επαφή.
Αυτοί που θέλουν να περιορίσουν την κακή αναπνοή χωρίς να σηκωθούν το πρωί από το κρεβάτι προσπαθούν να έχουν ένα ποτήρι νερό, καραμέλες ή τσίχλες στο κομοδίνο για γρήγορη διόρθωση του προβλήματος.

Μία ακόμα πρακτική που ακολουθούν όσοι δεν θέλουν να απαρνηθούν το πρωινό φιλί είναι να πίνουν πολύ νερό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κα ειδκά πριν από τον ύπνο, να πλύνουν τα δόντια τους πριν κοιμηθούν, να κάνουν στοματικές πλύσεις, να χτησιμοποιούν οδοντικό νήμα ή να επιδίδονται σε φιλιά που δεν απαιτούν να ανοίξουν το στόμα τους.

Φυσικά, όπως σε κάθε άλλο θέμα της ερωτικής ζωής, είναι σημαντικό να υπάρχει ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σου. Είναι άλλωστε κάτι που αφορά και τους δύο και ίσως μαζί να βρείτε την ιδανική λύση στο πρόβλημα.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024