Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δες τη σημασία που έχει ο Πρώτος Οίκος στον αστρολογικό σου χάρτη

Δες τη σημασία που έχει ο Πρώτος Οίκος στον αστρολογικό σου χάρτη

Είναι ο Οίκος που μιλά για εσένα και αφορά εσένα

Ο πρώτος αστρολογικός οίκος μας φιλοξενεί τον ωροσκόπο μας και εκπροσωπεί το πώς εμφανιζόμαστε στους άλλους. Ο ωροσκόπος, ως γνωστόν, είναι το ζώδιο που ανέτειλε στον ουρανό τη στιγμή της γέννησής μας.

Αποτελεί την αφετηρία των οίκων στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Ο πρώτος, είναι ο οίκος της αρχικής εντύπωσης που δίνουμε σε όποιον μας γνωρίζει. Και οι πλανήτες που υπάρχουν εδώ στον γενέθλιο χάρτη μας, λένε πολλά για την εικόνα που εκπέμπουμε.

Ο πρώτος οίκος είναι η άμεση προσωπικότητά μας, ο χαρακτήρας μας, το ένστικτό μας. Δείχνει τόσο καθαρά και άμεσα αυτό που εκδηλώνει κάποιος στον κόσμο, ώστε συχνά είναι πιο εύκολο να μαντέψουμε τον ωροσκόπο του παρά το ζώδιό του.

Περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιαζόμαστε, πώς κινούμαστε και πώς επικοινωνούμε, πώς εκφραζόμαστε, ακόμα και τη φυσική μας κατάσταση. Τον προσδιορίζουμε ως τον οίκο του «Εγώ».

Ανακάλυψε τη δύναμή σου

Λαμβάνοντας υπόψη ότι συνδέεται με τον αστερισμό που ξεπρόβαλε όταν αρχίσαμε τη ζωή μας, η νέα αρχή που σηματοδοτεί ο πρώτος οίκος έχει να κάνει με το άτομό μας, με τον εαυτό μας και το ταξίδι της προσωπικής μας αυτό-ανακάλυψης.

Ποιος είσαι; Τι θα γίνεις; Πώς θα πραγματώσεις το ανώτερο Εγώ σου; Αυτές είναι οι απαντήσεις που ο πρώτος οίκος σε βοηθά να βρεις μέσα από την αστρολογία, δείχνοντας την πραγματοποίηση του υψηλότερου δυναμικού σου.

Η διαδικασία του να γίνεις ένα μοναδικό άτομο, είναι μια από τις μεγαλύτερες συνεισφορές στην εγκόσμια ύπαρξή σου. Τα ξεχωριστά χαρίσματα που διαθέτει κανείς, είναι εκείνα που συχνά ορίζουμε ως προσωπικότητα.

Ο πρώτος οίκος ξετυλίγεται γύρω από το άτομο, τη συμπεριφορά του και την προσέγγισή του στη ζωή. Με άλλα λόγια, είναι το σύνολο των χαρακτηριστικών σου, το «πακέτο» που είσαι, η πιο εξωτερική σου ύπαρξη. Ακόμα και η εμφάνιση. Άλλωστε, ο οίκος αυτός συνδέεται με το παρουσιαστικό και ιδιαίτερα με το πρόσωπο και το κεφάλι.

Κυβερνά, επίσης, τα πρώιμα παιδικά χρόνια. Εδώ υπολογίζονται τα πάντα, από τα πρώτα σου βήματα μέχρι την εικόνα που αναδύεται μέσα σου για τον κόσμο. Πώς θα εξελιχθείς; Ποιο είναι το όραμά σου για τη ζωή; Όλα ξεκινούν από την αρχή, τον πρώτο οίκο, και χρησιμεύουν να σου δίνουν ένα πρότυπο για τον υπόλοιπο χρόνο σου.

Με άλλα λόγια, ο πρώτος οίκος μιλά για το πρόσωπο που γίνεσαι και θα γίνεις, εσωτερικά και εξωτερικά. Απευθύνεται στην προσωπικότητά σου και στην παρουσία σου στον κόσμο, στις βασικές σου ιδιότητες, στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και στην ευαισθησία σου. Το εσωτερικό Εγώ και το εξωτερικό σώμα είναι το αντικείμενο του ενδιαφέροντος του πρώτου οίκου.

Εδώ τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας αποδίδονται από τους πλανήτες και καθορίζονται από τα ζώδια που αυτοί κυβερνούν. Για παράδειγμα, αν έχεις τον Άρη στον πρώτο οίκο σου, θα έχεις και τα χαρακτηριστικά του Κριού, αν έχεις τον Ποσειδώνα, θα παίρνεις ορισμένες ιδιότητες των Ιχθύων κ.λπ.

Στον αστρολογικό χάρτη σου μπορείς να δεις ποιοι πλανήτες βρίσκονται στον πρώτο οίκο σου και παρακάτω θα διαβάσεις πώς ερμηνεύεται η παρουσία και η επίδρασή τους.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024