Γαλάζιος εμφύλιος φαίνεται να έχουν προκαλέσει η απόβαση των ΜΑΤ σε Χίο και Λέσβο και τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίσσονται μεταξύ των αστυνομικών και των νησιωτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του politischios.gr, μέλη της ΝΟΔΕ Χίου ετοιμάζονταν να προχωρήσουν σε μαζικές παραιτήσεις ως αντίδραση στον συγκεκριμένο κυβερνητικό σχεδιασμό.
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το politischios.gr, τα 16 μέλη προέβησαν στην απόφαση, διαμαρτυρόμενοι για την αποστολή δυνάμεων ΜΑΤ στο νησί και την εκτεταμένη χρήση χημικών κατά πολιτών που θέλησαν να εναντιωθούν στον σχεδιασμό κυβέρνησης και Νότη Μηταράκη για τη δημιουργία υπερδομών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα