Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υφ. Υγείας στο MEGA: Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε πιθανό κρούσμα κοροναϊού

Υφ. Υγείας στο MEGA: Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε πιθανό κρούσμα κοροναϊού

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης εξήγησε πως ο κοροναϊός προσομοιάζει σε μια μορφή γρίπης και πως είναι μια ήπια νόσος, η οποία συμπεριφέρεται σαν απλό κρυολόγημα

Για την ανησυχία που υπάρχει γύρω από την εξάπλωση του κοροναϊού και το φόβο μιας ανεξέλεγκτης πανδημίας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Mag» ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο υφυπουργός Υγείας, αναφέρθηκε στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο ιός σε περίπτωση που περάσει τα σύνορα της χώρας μας.

«Έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος», δήλωσε ο κ. Κοντοζαμάνης και ζήτησε από τον κόσμο να παραμείνει ψύχραιμος και να ακολουθεί τις οδηγίες προφύλαξης.

Εξήγησε πως ο κοροναϊός προσομοιάζει σε μια μορφή γρίπης και πως είναι μια ήπια νόσος, η οποία συμπεριφέρεται σαν απλό κρυολόγημα.

«Έτσι πρέπει και να αντιμετωπιστεί», υποστήριξε ο υφυπουργός.

Μίλησε ξανά για τη σημασία των μέτρων προφύλαξης, αλλά και για τη στάση που πρέπει να κρατήσει ο κόσμος, που είναι αυτή της ψυχραιμίας και του καθησυχασμού.

«Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά, υπάρχει πλήρης ετοιμότητα των υγειονομικών δομών της χώρας και της Πολιτικής Προστασίας», δήλωσε ο κ. Κοντοζαμάνης, ενώ για την Ιταλία υποστήριξε πως είναι σημαντικό ότι ο ιός είναι περιορισμένος σε συγκεκριμένες περιοχές και δεν έχει επεκταθεί.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024