Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, την Τετάρτη θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και το Ιόνιο.
Την Πέμπτη, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και θα κάνει εμφανή την παρουσία της στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Όσον αφορά το ερχόμενο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα ανέβει. Στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι ήπιος.
Σχετικά με τη σημερινή μέρα, ο καιρός θα παραμείνει πολύ καλός. Οι θερμοκρασίες στην πρωτεύουσα θα κυμανθούν από 7 εώς 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα είναι στους 14 με 15 βαθμούς.
Το βράδυ της Τρίτης θα σημειωθούν νεφώσεις σε Θεσσαλία και ασθενείς τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων