
Ατομικό ο Πολ – εκτός και πάλι ο Ρούμπιτ
Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (27/02, 21:05), με τον Μπράντον Πολ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Όγκουστιν Ρούμπιτ.
Τα προβλήματα συνεχίζονται στον Ολυμπιακό, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας (27/02, 21:05).
Ο Μπράντον Πολ, ο οποίος απουσίασε και από την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, πατώντας παρκέ.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Όγκουστιν Ρούμπιτ, με τον Αμερικανό να μένει για άλλο ένα παιχνίδι εκτός προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης με το σύνολο του Γιώργου Σφαιρόπουλου.
Τις επόμενες μέρες, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν οι δύο Αμερικανοί αγωνιστούν απέναντι στους Ισραηλινούς.
Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι δύσκολα θα έχουν στη διάθεσή τους απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κόντρα στη Βιλερμπάν, ενώ φυσικά εκτός θα είναι οι Βασίλης Σπανούλης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
- Νέα τροπή στην υπόθεση Έπσταϊν: Θα έρθουν στο φως τα λογοκριμένα αρχεία;
- Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Προειδοποίηση για τσουνάμι
- Wall Street Journal: Το Ιράν επιδιώκει να πιέσει τον Τραμπ για συμφωνία πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές
- «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Γαλλία – Ανακοινώνεται μέσα στην ημέρα» (pic)
- Επαγγελματική ασφάλιση: Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο – Οι τρεις μεγάλες αλλαγές
- Αττική: Κατασχέθηκαν 6,2 τόνοι ακατάλληλων κρεάτων

