Μαρία Ηλιάκη : Απόδραση στη Ζυρίχη για χάρη του αγαπημένου της
Η παρουσιάστρια έχει αγαπήσει τη Ζυρίχη και γενικότερα την Ελβετία, καθώς σε κάθε ταξίδι προσπαθεί να επισκέπτεται και να εξερευνά καινούργιους προορισμούς.
Η Μαρία Ηλιάκη άφησε για ακόμη μια φορά την βάση της στην Αθήνα και ταξίδεψε στην Ελβετία με σκοπό να βρεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη.
Μπορεί η Μαρία Ηλιάκη να βρίσκεται σχεδόν κάθε μήνα μέσα σε ένα αεροπλάνο, όμως αυτό δεν την πτοεί, μιας και σχεδόν κάθε ταξίδι έχει έναν και μόνο προορισμό, που δεν είναι άλλος από το σπίτι του καλού της.
Η παρουσιάστρια έχει αγαπήσει τη Ζυρίχη και γενικότερα την Ελβετία, καθώς σε κάθε ταξίδι προσπαθεί να επισκέπτεται και να εξερευνά καινούργιους προορισμούς.
- Πανελλήνιες 2026: Αυτοί είναι οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής
- Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 20χρονου και του συντρόφου του που ασελγούσαν στα ανήλικα ανίψια του νεαρού
- Προσοχή: Ανακαλείται παρτίδα γνωστού λικέρ
- Η Μελόνι γλείφει τα δάχτυλα της: Η ιταλική κουζίνα στον κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομικάς της UNESCO
- Η Αρίνα Σαμπαλένκα κατά της συμμετοχής τρανς γυναικών σε γυναικείες διοργανώσεις
- Μαξίμου: Επιτέθηκε στον Καραμανλή για το αγροτικό, αναδίπλωση όμως μετά τις υποκλοπές – Εικόνα πολιτικής απομόνωσης για Μητσοτάκη





