Τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου με δύο νεκρούς
Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε απόψε στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, κοντά στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας.
Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε απόψε στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, κοντά στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο τροχαίο ενεπλάκησαν, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και δύο φορτηγά.
Αμέσως μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Πυροσβεστικής και οχήματα της Αστυνομίας και στη συνέχεια ανασύρθηκαν τρία άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δύο άτομα ήσαν νεκρά, ενώ η γυναίκα έφερε τραύματα από τη σύγκρουση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).