
Το φονικό όπλο Ανα ντε Αρμας
Η νέα εμμονή του Χόλιγουντ γεννήθηκε στην Κούβα και αποφεύγει μετά μανίας τους στερεοτυπικούς ρόλους Λατίνας – ακόμη και όταν πρόκειται για τη νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ
Πριν από λίγα χρόνια η Ανα ντε Αρμας δεν γνώριζε καν αγγλικά και μάθαινε με φωνητική διδασκαλία, χωρίς να καταλαβαίνει τι λέει, τις ατάκες της για την ταινία του Ιλάι Ροθ «Μην ανοίξεις» (2015), ένα μάλλον κακό ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς. Εκτοτε έχει προσθέσει στο βιογραφικό της μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, χάρη στην εντυπωσιακή ερμηνεία της στη μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία «Στα μαχαίρια» σε σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον (για να κερδίσει τον ρόλο πέρασε οντισιόν μέσω Skype), και περιμένει με ανυπομονησία τον Απρίλιο.Δίοτι τότε θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες παντού στον κόσμο (στην Ελλάδα στις 2/4) το «No Time to Die» του Κάρι Φουκουνάγκα, η 25η κινηματογραφική περιπέτεια με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ και η παραγωγή που αναμένεται να την αναδείξει σε σταρ πρώτου μεγέθους. Αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα δούμε τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του 007.
Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος γράφει για την πορεία της 32χρονης Κουβανέζας από τα θέατρα της Αβάνας προς την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.
- H Μπορούσια Ντόρτμουντ εξετάζει την απόκτηση του Μαυροπάνου
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέπραττε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Πάνω από 400.000 ευρώ οι ζημιές στον Οργανισμό
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να πνίξει 8χρονο με μαξιλάρι
- Ποια επιδόματα και παροχές πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή
- Υποστήριξη πληγέντων στα Πετράλωνα: Το κράτος πετάει το μπαλάκι στον Δήμο, ενώ στα δικαστήρια η μάχη θα είναι δύσκολη
- Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωσε 175 ευρώ τη διαδρομή από το Αεροδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας




