Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σωκράτης: Ξεχωριστή στιγμή η επιστροφή σε ελληνικό γήπεδο

Σωκράτης: Ξεχωριστή στιγμή η επιστροφή σε ελληνικό γήπεδο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την ξεχωριστή εμπειρία του να επιστρέφεις στην Ελλάδα, σχολιάζοντας και την ατμόσφαιρα του «Γ.Καραϊσκάκης»

Η επίσκεψη της Άρσεναλ στο Φάληρο δεν ήταν ξεχωριστή μόνο για το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι θα αγωνίζονταν στο «Γ.Καραϊσκάκης» για πέμπτη φορά, αλλά και για το ότι θα πατούσε χορτάρι ελληνικού γηπέδου για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας στόπερ από την πρώτη στιγμή μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες, τους οποίους στη συνέντευξη τύπου χαρακτήρισε την «καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

O Σωκράτης αγωνίστηκε στην χτεσινή αναμέτρηση, όπου η ομάδα του κατέκτησε ένα διπλό που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης και σήμερα έκανε ανάρτηση στα social media , εκφράζοντας τα συναισθήματά του για την ιδιαίτερη αυτή εμπειρία.

Όσο για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν προς στο τέλος της αναμέτρησης, ανέφερε ότι δεν τον… αγγίζουν, χαρακτηρίζοντας τες «μικρές παραφωνίες».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Δώδεκα χρόνια μετά επέστρεψα σε ελληνικό γήπεδο. Έστω και σαν αντίπαλος, έστω και σαν «ξένος» ήταν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναισθήματα. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία μέχρι σήμερα σημασία για εμένα έχουν οι στιγμές. Έτσι έζησα και χθες μια τέτοια στιγμή να αγωνίζομαι απέναντι σε ελληνική ομάδα. Κρατάω μόνο αυτό που στο σύνολο του ήταν γενναιόδωρο προς εμένα. Κάποιες μικρές παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!».

View this post on Instagram

Δώδεκα χρόνια μετά επέστρεψα σε ελληνικό γήπεδο. Έστω και σαν αντίπαλος, έστω και σαν «ξένος» ήταν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναίσθηματα. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία μέχρι σήμερα σημασία για εμένα έχουν οι στιγμές. Έτσι έζησα και χθες μια τέτοια στιγμή να αγωνίζομαι απέναντι σε ελληνική ομάδα. Κρατάω μόνο αυτό που στο σύνολο του ήταν γενναιόδωρο προς εμένα. Καποιες μικρες παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!

A post shared by Sokratis Papastathopoulos (@sokratispapa.official) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024