Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βαρουφάκης συναντά στη φυλακή τον Ασάνζ

Ο Βαρουφάκης συναντά στη φυλακή τον Ασάνζ

Ο κ. Βαρουφάκης θα επισκεφθεί τη φυλακή, όπου θα συναντηθεί με τον Τζούλιαν Ασάνζ για να του μεταφέρει «τη συμπαράσταση όλων των δημοκρατικών πολιτών που ανησυχούν σοβαρά για την πορεία της δημοκρατίας στον πλανήτη μας»

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το Σάββατο, εναντίον της έκδοσης του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ, θα συμμετάσχει ο γενικός γραμματέας του «ΜέΡΑ25», Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μάλιστα, την Κυριακή θα έχει συνάντηση με τον ίδιο τον ιδρυτή των WikiLeaks.

Σύμφωνα με ενημέρωση του κόμματος, στην πορεία που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, θα συμμετάσχουν πολύ μεγάλες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου όπως οι Roger Waters των Pink Floyd, o Brian Eno, η Christine Hynde των Pretenders, η ράπερ ΜΙΑ, ο Lowkey, ενώ θα είναι και ο πατέρας του Τζούλιαν Ασάνζ, John Shipton, όπως επίσης και η αρχισυντάκτρια των Wikileakes, Kristin Hrafnsson.

Κεντρικό σύνθημα θα είναι «Η ελευθερία του Τύπου απειλείται – η ελευθερία του Τύπου είναι η δική μου ελευθερία – Να μην εκδοθεί ο Ασάνζ».

Την επομένη ημέρα, ο κ. Βαρουφάκης θα επισκεφθεί τη φυλακή, όπου θα συναντηθεί με τον Τζούλιαν Ασάνζ για να του μεταφέρει «τη συμπαράσταση όλων των δημοκρατικών πολιτών που ανησυχούν σοβαρά για την πορεία της δημοκρατίας στον πλανήτη μας».

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, στις 12.00 το μεσημέρι, το «ΜέΡΑ25» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση μπροστά από το κτίριο της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα, σε μία κίνηση συμπαράστασης στον Αυστραλό δημοσιογράφο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024