Μετά νίκη – πρόκριση επί του Παναιτωλικού, οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν σήμερα στα Σπάτα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική της Superleague (23/02, 19:30). Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 12.00.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.