Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανανεωμένη Εταιρική Ταυτότητα και Λογότυπο για την Unibios Συμμετοχών

Ανανεωμένη Εταιρική Ταυτότητα και Λογότυπο για την Unibios Συμμετοχών

Συνοδεύεται από το λανσάρισμα της νέας εταιρικής ιστοσελίδας, η οποία ήδη βρίσκεται στον «αέρα».

«Αειφορία στην Πράξη» είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας εταιρικής ταυτότητας του Ομίλου Unibios, ο οποίος παραμένει προσηλωμένος στην προώθηση των τεχνολογιών και των εφαρμογών, που διασφαλίζουν την βιώσιμη ανάπτυξη στο πλαίσιο μιας κυκλικής οικονομίας.

Πυλώνα της νέας εταιρικής ταυτότητας αποτελεί η ανανεωμένη χρωματική παλέτα, η οποία, με κυρίαρχες αποχρώσεις το πράσινο και το μπλε εκφράζει τον διαρκή προσανατολισμό του Ομίλου Unibios στις αγορές της Πράσινης Οικονομίας και της Αειφόρου Ανάπτυξης.

Μέσω της νέας εταιρικής ταυτότητας καθίσταται σαφής η κύρια αποστολή της Unibios, που συνοψίζεται  στο τρίπτυχο «Επενδύσεις – Περιβάλλον – Ανάπτυξη».  Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός των χρωματικών επιλογών και της εικαστικής απόδοσης του λογοτύπου προβάλλουν την απλότητα, την καθαρότητα, τη διαφάνεια και την κίνηση που χαρακτηρίζουν τη Unibios.

Η Unibios, μέσω της θυγατρικής της, Watera International, επενδύει στη βιώσιμη ανάπτυξη, σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας και εγκαθιστώντας συστήματα επεξεργασίας και ανακύκλωσης νερού, που συμβάλλουν καθοριστικά στην επίλυση των προβλημάτων ανυδρίας πολλών περιοχών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η καινούργια εταιρική ταυτότητα της Unibios συνοδεύεται από το λανσάρισμα της νέας εταιρικής ιστοσελίδας, η οποία ήδη βρίσκεται στον «αέρα».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024