Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαντασμαγορικό σόου με Έρικ Κλάπτον και Ρότζερ Γουότερς προς τιμήν του Τζίντζερ Μπέικερ

Φαντασμαγορικό σόου με Έρικ Κλάπτον και Ρότζερ Γουότερς προς τιμήν του Τζίντζερ Μπέικερ

Το show των Κλάπτον, Ρότζερ Γουότερς, Νάιλ Ρότζερς, Ρον Γουντ, Στιβ Γουίνγουντ, Πολ Κάρακ και του Κόφι, του γιου του Μπέικερ είχε ως επίκεντρο τραγούδια των Cream και Blind Faith. Και ο Κλάπτον το ξεκίνησε με το «Sunshine of Your Love»

Ένα απίστευτο ρόστερ μουσικών μάζεψε την περασμένη Κυριακή το βράδυ ο Έρικ Κλάπτον για να τιμήσει με συναυλία στο Eventime Apollo Hammersmith στο Λονδίνο τον προσφάτως εκλιπόντα θρύλο των ντραμς της ροκ, τον Τζίντζερ Μπέικερ. Το show των Κλάπτον, Ρότζερ Γουότερς, Νάιλ Ρότζερς, Ρον Γουντ, Στιβ Γουίνγουντ, Πολ Κάρακ και του Κόφι, του γιου του Μπέικερ είχε ως επίκεντρο τραγούδια των Cream και Blind Faith. Και ο Κλάπτον το ξεκίνησε με το «Sunshine of Your Love».

«Τον έλεγα Πίτερ Έντουαρντ» είπε στο πλήθος ο Κλάπτον, αναφερόμενος στο πραγματικό όνομα του ντράμερ. «Νομίζω ότι κάπου εδώ είναι και θα παίξει απόψε μουσική για σας κι εμείς θα τον βοηθήσουμε. Ήταν παλιοτόμαρο, αλλά τον αγαπούσα και μ’ αγαπούσε, κι αυτό είναι όλο. Είδα κάποιους να τους μαστιγώνει η γλώσσα του, αλλά εμένα ποτέ κι αισθάνομαι ευλογημένος γι’ αυτό. Γι’ αυτόν τον λόγο το κάνω. Μου λείπει».

Στο show, ο Γουότερς έπαιξε τα «White Room» και «Strange Brew», οι Ρότζερς και Κάρακ το «I Feel Free» και ο Γουντ με τον Χένρι Σπινέτι το «Badge». Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο Γουίνγουντ για μια σειρά τραγουδιών των Blind Faith: «Had to Cry Again», «Presence of the Lord», «Well all Right» και «Can’t Find My Way Home». Η βραδιά έκλεισε με όλους μαζί στη σκηνή για το «Crossroads».

Ο Κλάπτον είναι το μοναδικό εναπομείναν μέλος των Cream και αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά την τουρνέ επανένωσής τους το 2005 που σε μία βραδιά έπαιξε τόσα πολλά τραγούδια του συγκροτήματος. Η συναυλία της Κυριακής ήταν η πρώτη του Κλάπτον για το 2020 πριν τη διεθνή τουρνέ του η οποία ξεκινά στις 20 Μαρτίου στην 02 Arena στο Λονδίνο και ολοκληρώνεται στις 30 Μαρτίου στο Crocus Hall στη Μόσχα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024