Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας Νίκος Μανιαδάκης μίλησε στο LIVE NEWS του MEGA

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας Νίκος Μανιαδάκης δήλωσε στο LIVE NEWS του MEGA: «Μου ασκήθηκαν πιέσεις για να κατονομάσω Σαμαρά, Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Λοβέρδο, Βενιζέλο».

Ο ίδιος τόνισε ότι τέτοιου είδους στοιχεία δεν είχε για να τα καταθέσει.

Ο Νίκος Μανιαδάκης δήλωσε επίσης ότι τον προστατευόμενο μάρτυρα «Μάξιμο Σαράφη» τον γνωρίζει. «Τον γνωρίζω εξ επαγγέλματος, έχουμε βρεθεί έξω από την εισαγγελία και τον έχω χαιρετίσει. Τον είδα γιατί κατέθεσε μετά από μένα.»

«Έχω βρεθεί κατηγορούμενoς με πραξικοπηματικό τρόπο εξαιτίας των καταθέσεων του ‘’Σαράφη’’» ανέφερε ο μάρτυρας της υπόθεσης Novartis.

«Η «Κελέση» με κατηγόρησε ότι λάμβανα χρήματα από εταιρείες που ουδέποτε είχα σχέση. Όταν αντέδρασα, δια μαγείας την κατάθεση της» ανέφερε ο μάρτυρας, ο οποίος

«Η Τουλουπακη και η συνεργάτης της μου ζήτησαν να ενοχοποιήσω συγκεκριμένα πρόσωπα για να μη βρεθώ κατηγορούμενος» καταγγέλλει ο Μανιαδάκης, συμπληρώνοντας πως οι καταθέσεις σε βάρος μου έγιναν για να του ασκηθούν πιέσεις.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως, του είπαν να μην αγχώνεται γιατί δεν πρόκειται να «ξαναβγούν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα».

Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην εφημερίδα Documento, η οποία είχε «προβλέψει» τι πρόκειται να συμβεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr