Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο γερμανός Τομπίας Στίλερ «σφυρίζει» το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο γερμανός Τομπίας Στίλερ «σφυρίζει» το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο Γερμανός διαιτητής, Τομπίας Στίλερ είναι αυτός που ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα. Γερμανοί και οι βοηθοί, αλλά και στο VAR.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 25η αγωνιστική της Super League, ορίζοντας τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός ρέφερι είναι από την πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει ξανασφυρίξει στην Ελλάδα, καθώς ήταν διαιτητής πέρσι στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 4-1.

Ο 39χρονος ρέφερι σφυρίζει επί χρόνια στην Bundesliga, αλλά δεν είναι στην Elite κατηγορία της UEFA, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ είναι Γερμανοί. Βοηθοί του λοιπόν θα είναι οι Ματίας Γιόλενμπεκ, Κρίστιαν Γκίτελμαν, τέταρτος ο Σόρεν Στορκς και στο VAR οι Τομπίας Βελτς, Ράφαελ Φόλτιν, με παρατηρητή τον Κωνσταντίνο Ζαννετίδη.

Ο Στίλερ είναι ένας πολύ έμπειρος διαιτητής, που φέτος έχει διαιτητεύσει ήδη δυο παιχνίδια για τους ομίλους του Champions League, αλλά και ένα για τους ομίλους του Europa. Παράλληλα, θα είμαι «άρχων» του παιχνιδιού της Γουλβς με την Εσπανιόλ την Πέμπτη (20/2) για τους «32» του Europa League.

Όσον αφορά το παρελθόν του με τις ελληνικές ομάδες, ο Γερμανός έχει σφυρίξει το ματς της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό στο Τορίνο στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί με 2-0, αλλά και έναν χρόνο πριν τη νίκη του Ολυμπιακού με την Αστάνα με 4-1.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024