Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό να κάνεις αν σου λέει συνέχεια ότι θέλει να χωρίσετε

Αυτό να κάνεις αν σου λέει συνέχεια ότι θέλει να χωρίσετε

Δώσε έμφαση στα παρακάτω

Είσαι με κάποιον και κάθε φορά που νιώθει ανασφάλεια ή τσακώνεστε, λέει την ατάκα «χωρίζουμε». Δε μιλάμε για την περίπτωση που σου έχει πει να χωρίσετε και εσύ δε φεύγεις. Αλλά για την περίπτωση που…

Το λέει χειριστικά

Είναι πασιφανές. Θεωρεί ότι με το να σε τρομάξει που θα χωρίσετε και με το να σε κάνει να μπαίνεις σε μια διαδικασία άγχους και έντασης, θα σε κάνει να τον θέλεις ακόμη περισσότερο. Είναι σίγουρο ότι σε θεωρεί δεδομένη, γιατί κάθε φορά τον παρακαλάς και κλαις για να μη χωρίσετε, την ώρα που εκείνος από μέσα του χαίρεται που έπιασε η τακτική του αυτή.

Δε σε παιρνει στα σοβαρά

Το ότι σε θεωρεί δεδομένη είναι η αιτία που δε σε παίρνει στα σοβαρά. Αν του δείχνεις κάθε φορά που σου λέει αυτό, συναισθήματα εξάρτησης και θλίψης και στεναχώριας, προφανώς και θα εκμεταλλευτεί την ψυχολογική σου κατάσταση και θα το ξανακάνει.

Τι να κάνεις;

Χώρισέ τον. Αν είναι να είσαι σε σχέση με κάποιον ο οποίος μπαίνει στη διαδικασία να σε χειραγωγεί ψυχολογικά και εσύ από την άλλη λόγω ενοχικότητας να δέχεσαι μια τέτοια συμπεριφορά, δεν αξίζει να είστε μαζί.

Το θέμα είναι να είσαι με κάποιον που το να σου πει ότι χωρίζετε είναι η έσχατη επιλογή. Όχι με κάποιον που βλέπει το θέμα του χωρισμού και της επανασύνδεσης σαν αστειάκι.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024