Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ με τον ξυλοδαρμό μαθητή στην Καβάλα - Οι δάσκαλοι δεν έκαναν τίποτα, λέει ο πατέρας

Σοκ με τον ξυλοδαρμό μαθητή στην Καβάλα – Οι δάσκαλοι δεν έκαναν τίποτα, λέει ο πατέρας

Την ίδια ώρα σε βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται το ανελέητο ξύλο σε σχολική αίθουσα μεταξύ μαθητών με κράνη και ζώνες

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός πατέρα από την Καβάλα για τον ξυλοδαρμό του γιου του από μαθητές μεγαλύτερης τάξης.

Όπως αναφέρει, ο γιος του, μαθητής τρίτης δημοτικού στο 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της τετάρτης

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο ένας κρατούσε τον γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά.

Παράλληλα, ο πατέρας καταγγέλλει ότι οι δάσκαλοι του σχολείου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για το περιστατικό.

Πατέρας μαθητή στο MEGA: Οι δάσκαλοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο πατέρας του 8χρονου παιδιού από την Καβάλα, που σύμφωνα με καταγγελία, ξυλοκοπήθηκε από μεγαλύτερους συμμαθητές του στο σχολείο.

«Παίζοντας μπάλα, κάποια παιδιά, μεγαλύτερης τάξης, παρεξηγήθηκαν, τον κυνήγησαν και ένα από αυτά τον έπιασε. Τον γρονθοκόπησε στο στομάχι πολλές φορές και του έσπασε ένα πλευρό» δήλωσε ο Τάσος Αντωνιάδης, πατέρας του 8χρονου μαθητή.

Ο κ. Αντωνιάδης επισήμανε πως υπήρχαν τέσσερις επιτηρητές στην αυλή του σχολείου, οι οποίοι όπως δήλωσαν πως δεν είδαν τίποτα.

«Δηλώνουν ότι το συμβάν έγινε σε δευτερόλεπτα, γι’ αυτό δεν είδαν τίποτα. Το παιδί πήγε στην διευθύντρια, γιατί προσπαθεί να το αναιρέσει και αυτό η διευθύντρια, της παραπονέθηκε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Η διευθύντρια του ζήτησε μάρτυρες» κατήγγειλε ο ίδιος.

Παράλληλα, δήλωσε πως θα καταθέσει μήνυση σε όποιους είναι υπεύθυνοι για το συμβάν. «Προσπαθώ να μην καταφέρουν να το συγκαλύψουν».

Βίντεο-σοκ με ανελέητο ξύλο σε σχολική αίθουσα μεταξύ μαθητών με κράνη και ζώνες

Περιπτώσεις bullying αλλά και βίας που έζησαν στα μαθητικά τους χρόνια περιέγραψαν γονείς στο κεντρικό δελτίο του Alpha ενώ προβλήθηκαν δυο βίντεο ντοκουμέντα τα οποία αποτυπώνουν το ανησυχητικό φαινόμενο.

Τα δυο βίντεο μόνο σοκ προκαλούν. Στο πρώτο μια ομάδα νεαρών μετά από παρότρυνση ενός εκ αυτών μαζεύονται έξω από τη πόρτα της τάξης και μόλις τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση, η πόρτα ανοίγει και επιτίθενται σε συμμαθητή τους.

Ο νεαρός μαθητής ο οποίος έχει τον ρόλο του θηράματος προσπαθεί να τους αποφύγει, εκείνοι όμως τον κυνηγούν, τον στριμώχνουν μέσα στη σχολική αίθουσα, τα θρανία πέφτουν στο πάτωμα στην προσπάθεια τους να τον κυκλώσουν ώστε να μην τους ξεφύγει. Εκείνος ζαλισμένος καταφέρνει να τους ξεφύγει.

Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στα σχολεία καθημερινά.

«Καμιά φορά απερίσκεπτα γίνονται όλα αυτά. Αρχίζει από ένα μικρό αστείο, κάποιες φορές τελειώνει καλά ενώ κάποιες φορές δεν τελειώνει όπως πρέπει. Έβαλε τα κλάματα γιατί δεν κατάλαβε τι έγινε. Γιατί κάποια παιδιά μπορεί να τους κάνουμε πλάκα και να μην την αντιλαμβάνονται. Το παίρνουν ως κακό» ανέφερε 18χρονος μαθητής στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

«Λέμε πάμε να του κάνουμε ένα ντου και πάμε προς τα πάνω του. Είναι μόδα. Δεν είναι καλό να γίνονται αυτά. Βέβαια δεν είναι πλάκα. Τώρα καταλαβαίνω ότι είναι λάθος» κατέληξε ο νεαρός.

Στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha απεικονίζονται νεαροί να φοράνε κράνη, να κρατάνε ζώνες στα χέρια τους και να έχουν μετατρέψει την σχολική αίθουσα σε ρινγκ αφού το ξύλο το οποίο ανταλλάσσουν οι μαθητές μεταξύ τους είναι ανελέητο.

«Ξέρεις πόσες απουσίες έχει γιατί τον βγάζουν έξω; Εχθές ήρθε με ένα μπουφάν κομμάτια. Ξέρεις τι ξύλο πέφτει; Όχι μόνο στο δικό μου παιδί. Πολύ ξύλο! Αφού δεν μπορούν ούτε οι καθηγητές να κάνουν τίποτα. Όταν βλέπεις τους μαθητές να βγαίνουν από το ΕΠΑΛ ή από το γυμνάσιο και πάνε στη γωνία και πλακώνονται στα χαστούκια και στις μπουνιές… τι είναι αυτό; Συνέχεια κλαίει! Όχι μόνο το δικό μου παιδί, και άλλα παιδιά. Μου ζητάει συνέχεια να αλλάξει σχολείο» αναφέρει μητέρα μαθητή γυμνασίου στην κάμερα.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024