Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νοσοκομείο Κιλκίς : «Μπύρες» η κωδική ονομασία για φακελάκι - Σύλληψη υπαλλήλου

Νοσοκομείο Κιλκίς : «Μπύρες» η κωδική ονομασία για φακελάκι – Σύλληψη υπαλλήλου

«Μπύρες» ήταν το κωδικό όνομα για φακελάκια σε νοσοκομείο στο Κιλκίς σύμφωνα με τηςν ΕΛ.ΑΣ. Η σύλληψη της διοικητικής υπαλλήλου που βρέθηκε να ζητάει μίζες ήταν άμεση.

Φακελάκι 500 ευρώ ή αλλιώς «πέντε μπύρες» ζήτησε διοικητική υπάλληλος στο νοσοκομείο του Κιλκίς, ώστε να μεσολαβήσει σε τακτοποίηση υπόθεσης, διοικητικής φύσεως, για λογαριασμό ασθενούς.

Σύμφωνα με το MEGA, «μπύρες» ήταν το κωδικό όνομα για φακελάκια στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

«Θα μου δώσεις 500 ευρώ με κωδικό ‘πέντε μπύρες’ προκειμένου να οδηγηθεί ο τραυματίας συγγενής σου, με γοργές διαδικασίες σε κέντρο αποκατάστασης».

Αυτή φέρεται να ήταν η παράνομη απαίτηση 55χρονης υψηλόβαθμης διοικητικής υπαλλήλου, του νοσοκομείου, η οποία συνελήφθη από αξιωματικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψή της υπήρξε άμεση έπειτα από καταγγελία ενός 40χρονου συγγενούς νοσηλευόμενου στο νοσοκομείο, ο οποίος επιζητούσε να υπάρχει παράταση της νοσηλείας του στην Ορθοπεδική Κλινική αλλά και στη συνέχεια να μεταφερθεί σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης.

Η διοικητική υπάλληλος που ήταν γνωστή του 40χρονου, του ζήτησε -με επίκληση παρέμβασης σε ιατρούς της Ορθοπεδικής Κλινικής- αρχικά 200 ευρώ για την παράταση της παραμονής στο νοσοκομείο και στην συνέχεια άλλα 500 ευρώ για την έγκριση νοσηλείας στο ιδιωτικό κέντρο.

Όμως τότε υπήρξε παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ που ερευνά αν η εν λόγω διοικητική υπάλληλος είχε κι άλλους συνεργούς στο νοσοκομείο.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024