Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σου σήκωσε χέρι και τώρα ζητάει συγγνώμες, σε κάθε περίπτωση χώρισέ τον

Σου σήκωσε χέρι και τώρα ζητάει συγγνώμες, σε κάθε περίπτωση χώρισέ τον

Από τη στιγμή που ήταν βίαιος μια φορά θα ξαναγίνει

Ναι. Η σωματική όπως και η ψυχολογική βία, είναι αιτία χωρισμού. Δεν έχει άλλη ανάλυση πάνω σε κάτι τέτοιο. Δεν έχει σε καμία περίπτωση καμία δικαιολογία. Τον χωρίζεις και πας παρακάτω.

Δε θα αλλάξει

Από τη στιγμή που σε χτύπησε μια φορά, να ξέρεις ότι θα το ξανακάνει κι άλλη φορά. Άνοιξε το παράθυρο της βίας και αυτό δε θα κλείσει ποτέ. Όσα παρακάλια και όσα «συγγνώμη» κι αν σου πει, δεν πρόκειται να αλλάξει προς κάτι το καλύτερο.

Μην τον ακούς

Το ότι σου ζητάει συγγνώμη και κλαίει και κάθεται και σου απολογείται δεν τον καθιστά ούτε καλό άνθρωπο, ούτε τίποτα. Δεν άλλαξε με μαγικό τρόπο, ούτε κατανοεί καν ότι αυτό που έκανε είναι λάθος.

Μίλα στους δικούς σου

Ενημέρωσέ τους για την παραβατική συμπεριφορά του συντρόφου σου και πες τους ότι κινδυνεύεις. Αυτο πρακτικά σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον αφήσεις να είναι κοντά σου.

Όταν θα τον χωρίσεις θα πρέπει να είσαι σε απόσταση ασφαλείας και να καλέσεις επίσης τις Αρμόδιες Αρχές να κάνεις καταγγελία. Μην αφήνεις αναπάντητη μια τέτοια συμπεριφορά καθώς μπορεί στο μέλλον να στοχοποιήσει και να κακοποιήσει σωματικά και άλλες γυναίκες.

Γιατί δε χρειάζεται πολλή ανάλυση;

Γιατί η πολλή ανάλυση είναι σα να αφήνει ανοχτά παραθυράκια τα οποία μπορεί να σε κάνουν να τον δικαιολογήσεις. Και όχι δε χρειάζεσαι τέτοια παραθυράκια. Σήκω και φύγε. Πήγαίνε στους δικούς σου.

Κάλεσε τις Αρμόδιες Αρχές. Μην απαντάς τηλέφωνα και μην του ανοίξεις την πόρτα. Θα αναλάβουν οι Αρχές τα υπόλοιπα. Φυσικά και μπορείς να το πας το όλο θέμα και στα δικαστήρια.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024