Χιλιάδες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι διαδήλωσαν μαζί με το ΠΑΜΕ, το Εργατικό Κέντρο, πρωτοβάθμια σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με αφορμή την κατάθεση του Ασφαλιστικού

«Όχι σε συντάξεις πείνας, «Όχι στο ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση» ήταν κάποια από τα συνθήματα που κυριάρχησαν στις πορείες στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

Χιλιάδες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι διαδήλωσαν μαζί με το ΠΑΜΕ, το Εργατικό Κέντρο, πρωτοβάθμια σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με αφορμή την κατάθεση του Ασφαλιστικού.

Το πρωί της Τρίτης επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ωστόσο η κατάσταση αυτήν την ώρα έχει εξομαλυνθεί και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ομαλά.

Πορείες, όμως, και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν το πρωί και στη Θεσσαλονίκη, στις οποίες συμμετείχαν μέλη του ΠΑΜΕ, του Εργατικού Κέντρου, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ.

Οι πορείες κατέληξαν στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr