
Κατά της Ρωσίας ο Τραμπ στο τηλεφώνημά του με τον Ερντογάν
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παρότρυνε την κυβέρνηση της Ρωσίας να πάψει να υποστηρίζει τις «ωμότητες» του καθεστώτος του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ.
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παρότρυνε την κυβέρνηση της Ρωσίας να πάψει να υποστηρίζει τις «ωμότητες» του καθεστώτος του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ, ανέφερε σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε χθες Κυριακή ο Λευκός Οίκος.
Συνδιάλεξη με Ερντογάν
Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής του με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τραμπ «εξέφρασε την ανησυχία του» για τις «βιαιότητες στην Ιντλίμπ», στη βορειοδυτική Συρία.
Επίσης, «εξέφρασε την επιθυμία των ΗΠΑ να δουν το τέλος της υποστήριξης της Ρωσίας στις ωμότητες του καθεστώτος του Ασαντ», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της αμερικανικής προεδρίας.
Πηγή: ΑΠΕ
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
- Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Δεκάδες τραυματίες
- Ρίνγκο Σταρ: Τα λάθη, η σκηνή, τα «ναι» στη μαριχουάνα και τα «όχι» στην πίτσα
- Γιατί δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι με την επιτυχία;
- Χόλιγουντ: Διάσημοι ηθοποιοί αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount – Warner Bros
- Το «πείραμα» του Σεν Ντενί – Ένα πολιτικό «εργαστήριο» για την Αριστερά στη Γαλλία





