Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League: Νίκες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Super League: Νίκες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Σφικτή άμυνα, ένα γκολ και… νίκη

Η ΑΕΚ πέρασε από το Βικελίδης, στο πιο δύσκολο ματς από όσα απέμεναν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, με το… στιλ που καθιερώνει ο Μάσιμο Καρέρα.

Η Ένωση επικράτησε του Άρη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη χάρης στο γκολ του Αλμπάνη, με την εικόνα της να είναι εκείνη που μας έχει συνηθίσει τελευταία. Χωρίς πολλές φάσεις και ωραίο θέαμα, με σκληροτράχηλη άμυνα όμως και… ουσία.

Στο ΠΑΟ – Παναιτωλικός, μετά τις τρεις σερί ήττες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, η ομάδα του Δώνη ήθελε μια καλή εμφάνιση συνοδευόμενη από πολλά γκολ για να… επανέλθει. Ο Παναιτωλικός ήταν το καλύτερο… φάρμακο. Και αποτέλεσε το «θύμα» που… πλήρωσε τα σπασμένα, με το τελικό 3-1 να μοιάζει… φτωχό.

Ο Δώνης παρέταξε μια άκρως νεανική ομάδα, ξεκινώντας με τον Αποστολάκη δεξί μπακ και τον Βαγιαννίδη μπροστά του.

Ο δεύτερος κατάφερε να ενθουσιάσει με την απόδοσή του, να δείξει και πάλι η κουβέντα που γίνεται γύρω από το όνομά του είναι άκρως δικαιολογημένη. Σκόραρε το πρώτο γκολ, έδωσε την ασίστ για το δεύτερο, δημιουργούσε κινδύνους κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με την μπάλα.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να επιστρέψουν εκεί που βρίσκονταν πριν τα τρία συνεχόμενα αποτυχημένα ντέρμπι.

Στις νίκες με ευρύ σκορ και στις καλές εμφανίσεις. Παρά τις πολλές απουσίες (Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ), ο Παναθηναϊκός είχε καλό ρυθμό, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024