Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλοι οι νικητές του NBA All Star Game - Στιγμιότυπα που κόβουν την ανάσα!

Όλοι οι νικητές του NBA All Star Game – Στιγμιότυπα που κόβουν την ανάσα!

Σε έναν από τους κορυφαίους διαγωνισμούς καρφωμάτων στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Ντέρικ Τζόουνς νίκησε τον Άαρον Γκόρντον μετά από δύο παρατάσεις και απίθανες συγκινήσεις

Σε έναν από τους κορυφαίους διαγωνισμούς καρφωμάτων στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Ντέρικ Τζόουνς νίκησε τον Άαρον Γκόρντον μετά από δύο παρατάσεις και απίθανες συγκινήσεις.

Η «μονομαχία» των δυο στον τελικό του διαγωνισμού καρφωμάτων θα μνημονεύεται για πολύ καιρό από το σημερινό ΝΒΑ All-Star Weekend. Ντουάιτ Χάουαρντ, Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ, Άαρον Γκόρντον και Πατ Κόνανγκτον ήταν οι φετινοί διαγωνιζόμενοι.

Με το… καλημέρα ξεχώρισαν οι Γκόρντον και Ντέρικ Τζόουνς οι οποίοι τελικά πήγαν στον τελικό, με τον άσο των Μάτζικ να έχει δύο 5οάρια, ενώ τον Τζόουνς να παίρνει το εισιτήριο με 96 πόντους.

Ο σμολ φόργουορντ / πάουερ φόργουορντ απέδειξε πως δεν έχει πάρει τυχαία το παρατσούκλι «Airplance mode» και στον τελικό του διαγωνισμού κατάφερε να επικρατήσει του φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ, ο οποίος έλαμψε με τα «50άρια» του και δεν κατάφερε να κερδίσει για τρίτη φορά σε ισάριθμες συμμετοχές στην καριέρα του! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, με το παρακάτω βίντεο να μιλάει από μόνο του για έναν αξέχαστο διαγωνισμό.

https://youtu.be/wfRkJOZUVQg

Με… buzzer beater νίκησε στον διαγωνισμό τριπόντων ο Χιλντ

Οκτώ σπουδαίοι σουτέρ μονομάχησαν στον διαγωνισμό τριπόντων, με τον Μπάντι Χιλντ να βάζει το τελευταίο σουτ και να κατακτά το τρόπαιο στο United Center του Σικάγο απέναντι στον Ντέβιν Μπούκερ.

Γιανγκ, Γκρέιαμ, Ρόμπινσον, Μπούκερ, Μπέρτανς, Χάρις, Χιλντ και ΛαΒιν ήταν οι συμμετέχοντες. Ωστόσο, ο Μπάντι Χιλντ ήταν ο μεγάλος νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων του ΝΒΑ All-Star Weekend.

Ο σούτινγκ γκαρντ των Κινγκς με «χτύπημα» την τελευταία στιγμή του τελικού κατάφερε να κλέψει την πρωτιά από τον Ντέβιν Μπούκερ. Ο ταλαντούχος παίκτης των Σανς προηγείτο με 26 πόντους, αλλά ο Χιλντ αποδείχθηκε ψυχραιμότερος και με buzzer beater κατάφερε να γίνει ο νέος νικητής!

A’ ΓΥΡΟΣ

Τρέι Γιανγκ (Χοκς) 15
Ντεβόντε Γκρέιαμ (Χόρνετς) 18 (*)
Ντάνκαν Ρόμπινσον (Χιτ) 19 (*)
Ντέβιν Μπούκερ (Σανς) 27 (**)
Μπάντι Χιλντ (Κινγκς) 27
Ντάβις Μπέρτανς (Γουίζαρντς) 26 (*)
Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς) 22
Τζο Χάρις (Νετς) 22 (*)

ΤΕΛΙΚΟΣ

Ντάβις Μπέρτανς (Γουίζαρντς) 22 (*)
Ντέβιν Μπούκερ (Σανς) 26 (*)
Μπάντι Χιλντ (Κινγκς) 27

* Μία πράσινη μπάλα από τα εννέα μέτρα.

** Δυο πράσινες μπάλες από τα εννέα μέτρα.

https://youtu.be/KKZHQBECrdE

Νικητής ο Αντεμπάγιο στο «Skills Challenge»

Οι Μπέβερλι και Τέιτουμ που στο παρελθόν έχουν νικήσει στο skills challenge αποκλείστηκαν νωρίς κι ο Μπαμ Αντεμπάγιο νίκησε στον τελικό τον Ντομάντας Σαμπόνις για να κάνει την έκπληξη στον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων.

Ο παίκτης των Μαιάμι Χιτ, ο Πάτρικ Μπέβερλι των Λος Άντζελες Κλίπερς, ο Σπένσερ Ντινγουίντι των Μπρούκλιν Νετ, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (που πήρε τη θέση του τραυματία Ντέρικ Ρόουζ), ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς, ο Ντομάντας Σαμπόνις των Ιντιάνα Πέισερς, ο Πασκάλ Σιάκαμ των Τορόντο Ράπτορς και ο Τζέισον Τέιτουμ των Μπόστον Σέλτικς, ήταν οι συμμετέχοντες σε έναν πολύ όμορφο και αδικημένο διαγωνισμό.

Οι Αντεμπάγιο και Σιάκαμ στο ξεκίνημα, άφησαν εκτός Ντινγουίντι και Μπέβερλι, αντίστοιχα, ενώ το ίδιο έκαναν και οι Μίντλετον-Σαμπόνις, κόντρα σε Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και Τέιτουμ. Στον ημιτελικό ο Αντεμπάγιο νίκησε το Σιάκαμ και ο Σαμπόνις τον Μίντλετον.

Ο φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ, ήταν ασταμάτητος και στον τελικό, εκεί όπου επικράτησε του Λιθουανού των Ιντιάνα Πέισερς κι έτσι, έγινε ο φετινός νικητής του διαγωνισμού επιδεξιοτήτων του ΝΒΑ!

https://www.youtube.com/watch?v=EeqAgekX1DY

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024