Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόμπι Μπράιαντ: Το σημείο που ετάφη ο θρύλος του NBA – Για πάντα δίπλα στην κόρη του

Κόμπι Μπράιαντ: Το σημείο που ετάφη ο θρύλος του NBA – Για πάντα δίπλα στην κόρη του

Η βρετανική ιστοσελίδα Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα εικόνες από το σημείο της τελευταίας κατοικίας του Κόμπι Μπράιαντ

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η ταφή του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα σε μια τελετή μεταξύ στενού οικογενειακού κύκλου σε νεκροταφείο στην Καλιφόρνια.

«Η Βανέσα και η οικογένεια ήθελαν μια ιδιωτική τελετή για να θρηνήσουν τους ανθρώπους τους. Η τελετή ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους καθώς δεν μπορούν ακόμα να διαχειριστούν την φυγή δύο πανέμορφων ψυχών» δήλωσε πηγή στο etonline.com.

Η βρετανική ιστοσελίδα Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα εικόνες από το σημείο της τελευταίας κατοικίας του θρύλου του παγκόσμιου μπάσκετ.

Όπως διακρίνεται, ο οικογενειακός τάφος βρίσκεται στην κορυφή του νεκροταφείου με κατεύθυνση ακριβώς κάτω από την ακτή του Νιούπορτ προς την πλευρά της οικίας των Μπράιαντ, καθώς και του Ειρηνικού Ωκεανού.

Είχαν κοινωνήσει πριν τη μοιραία συντριβή

Την μαρμάρινη πλάκα του τάφου του πατέρα με της κόρης του πλαισιώνουν δυο ροζάρια που συμβολίζουν την καθολική πίστη της οικογένειας. Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία ιερέα εκκλησίας στην κομητεία Όραντζ Κάουντι του Λος Άντζελες, ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του είχαν κοινωνήσει πριν να επιβιβαστούν στο μοιραίο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη το πρωί της Κυριακής προκαλώντας τον θάνατο και των 9 επιβαινόντων σε αυτό.

Η εκκλησία στην οποία φέρεται να σταμάτησαν ο 41χρονος πρώην μπασκετμπολίστας και η 13χρονη κόρη του ήταν αυτή την οποία συχνά επέλεγε η οικογένεια Μπράιαντ για να εκκλησιαστεί.

Ακόμη, μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς καθώς και πολύχρωμα λουλούδια έχουν τοποθετηθεί προς τιμήν της αδικοχαμένης 13χρονης, ενώ υπάρχουν μωβ και κίτρινα άνθη που περιβάλλουν το σημείο της ταφής, συμβολίζοντας τα χρώματα της φανέλας των Λέικερς με την οποία μεγαλούργησε ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024